eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

A betörőtől sem ijedt meg a vívónő

Ujlaky Virginie, a női tőrválogatott tagja hétfőn betörőt fogott, ezzel további öt károsultnak tett szolgálatot.

A sportoló lakásába gázóra-leolvasóként kopogtatott be egy férfi, aki aztán régi számlákat kerestetett elő vele, miközben - mint utóbb kiderült - zsebre tette a fellelhető értékeket. Ujlaky Virginie akkor vette észre, hogy nem a klasszikus értelemben vett mérőállás-ellenőrzésről van szó, amikor órája szíját meglátta kikandikálni a "leolvasó" zsebéből.

Ekkor a vívónő, aki a páston is nem egyszer tanújelét adta már temperamentumának, kitépte az órát a férfi zsebéből, majd dulakodás kezdődött, ami azzal ért véget, hogy a rabló a lakóház közös teraszán találta magát kizárva.

A sportoló hívta a rendőrséget, s a rablót bilincsben vitték el. Kiderült, korábban már több helyen használt hasonló trükköt.

Az esetről Bernát Zoltán szövetségi kapitány számolt be szerdán, a hétvégi budapesti Világkupa-verseny apropóján tartott sajtótájékoztatón.

Ujlaky - Varga Gabriellával - még harcban áll, hogy egyéniben is indulhasson az olimpián, csapatban a szakvezető bejelentése alapján szerephez jut majd.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×