eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

A rajongók menthetik meg Michael Jacksont

Nincs kizárva, hogy két hűséges rajongója menti meg Michael Jacksont az anyagi összeomlástól. Liam Collins és David Bone ugyanis elhatározták, hogy ajánlatot tesznek az árverésre bocsátásra váró Jackson-birtokra, Neverlandre.

Két brit rajongója mentheti meg az anyagi csődtől, de legalábbis híres birtoka, a Neverland elvesztésétől Michael Jacksont.

A 29 éves Liam Collins és a 26 éves David Bone ugyanis elhatározták, megpróbálják megszerezni a több millió dollárt érő, ám az énekes adósságai miatt eladásra szánt ingatlant.

Michael Jacksonnak március 19-ig kellene megfizetnie 24 millió dolláros adósságát, különben elárverezik Neverlandet.

A két, ingatlanokkal foglalkozó vállalkozó most úgy döntött: megpróbálja megszerezni a birtokot, mi több, azt is felajánlották, hogy bérbe adják azt az énekesnek.

"Nagyon szeretnénk, ha Jacko ismét talpra állna. Igazán nehéz időszakot él át" - jelentette ki David Bone.

Címlapról ajánljuk
Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Továbbra is későn fordulnak orvoshoz a férfiak Magyarországon, ezért országos férfiegészség-kampány és PSA-szűrést indul betegszervezetek és az urológusszakma összefogásával a prosztatarák ellen. Itthon naponta három férfi hal meg a betegségben, pedig a prosztatarák korai felismerés esetén jól gyógyítható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Az uniós napelemes pályázatot lebonyolító ÉMI Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint mostantól azok a regisztrált napelemes kivitelezők, akik eddig a NAV felé fennálló adótartozásuk miatt nem tudták lehívni az RRF 6.2.1-es pályázat összegét, új lehetőséget kaptak – osztotta meg tagjaival és minden érintett napelemes kivitelezővel a jó hírt a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség. A naperőművek terjedésével, és annak átfogó következményeivel részletesen foglalkozunk a Portfolio jövő csütörtöki, október 10-i Energy Investment Forum konferenciáján, amelyre még nem késő itt regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×