eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Négy gyerek meghalt az iskolabusz tragédiájában az Egyesül Államokban

Súlyos balesetet ért egy gyerekeket szállító iskolabusz az egyesült államokbeli Minnesotában, négy diák életét vesztette.

Az iskolabusz először egy teherautóval ütközött össze a minnesotai Cottonwood kisvárostól délre húzódó autópályán. Ezt követően egy másik járműbe rohant bele, és végül az oldalára borult.

A balesetben legalább 14-en megsérültek. A mentők kiérkezése előtt az első sérülteket az arra járó autósok szállították kórházba.

A sofőrön kívül 28, vegyes korosztályú gyermek utazott a buszon, amely a szokásos útvonalán haladt a baleset idején.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta az előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Kezd beindulni a lakáspiac: hol éri meg legjobban lakásba fektetni a pénzünket?

Kezd beindulni a lakáspiac: hol éri meg legjobban lakásba fektetni a pénzünket?

Nemrég jelent meg az Európai Unió tagországaira vonatkozó legfrissebb lakásárindex, melyből kiderült, hogy az idei második negyedévben - több mint egy év után - megtört az éves árcsökkenés trendje és 1,3 százalékos áremelkedés következett be. Az egyes országok között továbbra is nagyok a különbségek, így érdemes megnézni, hol csökkennek még mindig a lakásárak és mely országok léptek a növekedés útjára, illetve mi történt az elmúlt évtizedben az EU országainak lakásáraival. Hol érdemes leginkább lakásba fektetni a pénzünket?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×