eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Bizarr szerelmi kaland a börtönben

Egy mentálisan beteg páciensével létesített szexuális kapcsolatot egy nagy-britanniai börtön pszichológusa. A férjezett asszony most gyermeket vár a börtönlakótól.

A 30 éves Stehpanie Reeves és páciense között először a börtönkórház mosdójában került sor az aktusra. Erre akkor volt alkalmuk, amikor a nő az edzőterembe kísérte a férfit.

A hölgy azt állítja, hogy szereti a férfit, és vele együtt akarja felnevelni a gyermeket, ha az képes lesz rá. A börtönlakót azonban jelenleg paranoid skizofréniával kezelik, ráadásul állapota az utóbbi időben sokat romlott. A húszéves férfit rablások miatt ítélték el.

Az asszonyra, aki egy éve él külön férjétől, először a kollégái kezdtek gyanakodni, főnökei rá is kérdeztek arra, hogy pontosan milyen viszonyban áll a páciensével. A nő azonban tavaly júniusban még tagadta a viszonyt.

Később azonban bevallotta kapcsolatukat. Elmondta, hogy a férfi többször megcsókolta, amelyet később ő is viszonzott.

Ezt követően az asszonyt eljárás alá vonták, és megtiltották, hogy találkozzon a rabbal. Kiderült azonban, hogy gyermeket vár a férfitól, és mivel nagyon szeretett volna egy babát, úgy döntött, meg is tartja a kicsit.

Közben a páciense állapota folyamatosan romlik, és azóta is kórházi kezelésre szorul. Õ úgy számolt be a kapcsolatról, hogy ez volt a legjobb dolgot ami élete során történt vele.

A bíróság szerint azonban az asszony súlyosan vétett az orvos-beteg közötti, bizalomra épülő viszonnyal szemben. A nőt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×