eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

A házban a piszkavasas gyilkos szelleme kísértett

Az önkormányzattól kapott pénzt egy brit nő arra, hogy a házából kiűzzék a rossz szellemeket. Sabrina Fallon azért fordult ördögűzőhöz, mert furcsa dolgok történtek az otthonában, és attól tartott, hogy a gyerekeinek is baja eshet.

Furcsa zajokat hallott padlásán, majd különös jelenségeket tapasztalt otthonában Sabrina Fallon: anélkül csapódtak be az ajtók, hogy bárki hozzájuk ért volna, máskor átlebegett a nappalin egy fürdőköpeny, de feltűnt egy kislány szelleme is a lépcsőfordulóban.

A fura hangok miatt egy nap a nő úgy döntött, hogy kihívja a rendőrséget, hátha azok kiderítik, hogy betörő járkál a házban. A járőrök azonban semmit nem találtak, de viccből odavetették Sabrinának: lehet, hogy szellemek csapnak zajt a padláson.

A 23 éves Sabrina Fallon tavaly júniusban költözött be férjével és két kislányával a peterlee-i házba, decemberre pedig már annyira tartott a szellemektől, hogy felhívott egy ördögűzőt, Suzanne Hadwint.

A nő első alkalommal - anélkül hogy saját maga látogatást tett volna Fallonéknál - megállapította, hogy a házban egy férfi kísértete él.

Suzanne felhívott minket aznap este és azt mondta: egy dühös férfi szelleme van a házban, aki a kisebbik lányomat, a csak 16 hónapos Amy-t akarja megkaparintani. Borzasztó volt. Suzanne nem is tudta, hogy két gyermekem van, a nevükről nem is szólva - mondta Sabrina Fallon, aki azt is megtudta az ördögűzőtől, hogy a családját kísértő férfit Peternek hívják.

Brutális gyilkosság

Időközben Sabrina 24 esztendős férje, Martin, aki feladta munkáját, hogy a családjára vigyázhasson, megtudta, hogy a házban, amelyet megvásároltak, ötven évvel korábban gyilkosságot követtek el. Egy férfi állítólag a lépcsőfordulóban agyonverte feleségét egy piszkavassal, azután felakasztotta magát.

Ez volt az a pillanat, amikor Sabrina Fallon úgy döntött: személyesen is találkozni akar Suzanne Hadwinnel, aki 120 fontot (csaknem 43 ezer forintot) kért azért, hogy kiűzze a gonosz lelket a házból. Mivel a családnak nem volt ennyi pénze, a fiatal anyuka az önkormányzathoz fordult, ahol beleegyeztek, hogy az ár felét állják.

December 27-én Suzanne Hadwin elvégezte a szertartást, a családot pedig azóta nem zargatták a gonosz lelkek.

A helyi önkormányzatnál megerősítették, hogy pénzt adtak a kétségbeesett nőnek, majd azzal védekeztek: ha szükségszállásra küldték volna a családot, az az egyszeri 60 font helyett naponta 40-be (14 ezer forintba) került volna az adófizetőknek.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×