eur:
401.13
usd:
365.58
bux:
73455.24
2024. október 4. péntek Ferenc

Gyógyszerekkel tömte menedzsere a zűrös életű sztárt?

Nem léphet kapcsolatba Britney Spearsszel a menedzsere, mivel a férfi a popsztár édesanyja szerint drogokkal tömte a lányát. A bíróság döntése szerint Sam Lutfi még csak fel se hívhatja az énekesnőt.

Sam Lutfi ellen Britney Spears édesanyja, Lynne adott be keresetet az egyik Los Angeles-i bírósághoz, azt kérve: tiltsák el a menedzsert attól, hogy kapcsolatba léphessen a popsztárral.

A hatoldalas nyilatkozatban Lynne Spears arra hivatkozva kérte az eltiltást, hogy a menedzser beköltözött kliense otthonába, átvette az irányítást a sztár élete felett, és beleavatkozik a pénzügyeibe is.

Lynne Spears azt állítja, hogy Sam Lutfi drogokkal tömte a lányát, kikapcsoltatta az otthoni, vezetékes telefonját, mobiljának töltőjét pedig elvette.

"Mindent ő irányít: Britney üzleti ügyeit, az ügyvédeit és a biztonsági embereit a kapuknál" - írta a súlyos magánéleti és mentális problémákkal küzdő énekesnő édesanyja.

Lynne Spears azt állítja, hogy először be se akarták engedni lányához. Amikor végre sikerült bejutnia, fura látvány fogadta: zavarodott lánya pityergett, mivel korábban csúnyán összeveszett Sam Lutfival, a ház pedig tele volt paparazzókkal, akiket - legalábbis úgy tűnt, hogy - a menedzser irányított.

A Los Angeles-i bíró Lynne Spears javára döntött, Britney mellé pedig kirendelt egy pszichiátert, akinek feladata, hogy kiderítse, érti-e az énekesnő, hogy mi folyik körülötte.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×