eur:
401.98
usd:
366.72
bux:
73647.63
2024. október 4. péntek Ferenc

Történelmet írt a világsztár

Történelmi sikert aratott Natasha Bedingfield, miután Pocketful of Sunshine című nagylemeze a harmadik helyen mutatkozott be az Egyesült Államokban. Korábban még soha nem fordult ugyanis elő, hogy egy brit énekesnő ilyen jól indított volna az amerikai slágerlistákon.

Az Egyesült Államokban is hatalmas siker a brit popénekes, Natasha Bedingfield bemutatkozó albuma. A Pocketful of Sunshine ugyanis a harmadik helyen debütált az amerikai slágerlistán, amire korábban brit női előadó esetében még sosem volt példa.

A 26 éves énekesnő lemezéből a megjelenés első hetében több mint félmillió példányt adtak el a tengerentúl, márpedig ezzel korábban csak Joss Stone tudott versenyezni.

A sikernek azonban vannak árnyoldalai is, hiszen a váratlanul magas eladások miatt Natasha Bedingfield kénytelen volt a hazájában szervezett turné több állomását is lemondani.

Kiadója ugyanis addig szeretné ütni a vasat, amíg meleg, így több promóciós fellépést is szervezett az énekesnőnek az Egyesült Államokban.

Címlapról ajánljuk
Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.

Ígéretekkel és üzenetekkel alakult meg a Fővárosi Közgyűlés – cikkünk frissül

Minden korábbinál sokszínűbb Fővárosi Közgyűlést vezet mostantól Karácsony Gergely főpolgármester, a 33 fős testületben 10 fideszes és 10 Tisza párti képviselő ül vele szemben. A frakciók megtartották bemutatkozásukat. A közgyűlés levette a napirendről az szmsz vitáját és elfogadását, a vita akörül alakult ki Karácsony Gergely és a többség között, hogy lehet-e olyan módosító indítványokról szavazni, amelyet nem a főpolgármester nyújt be.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×