eur:
401.23
usd:
364.19
bux:
72720.89
2024. október 3. csütörtök Helga

Szexi fehérneműket tervezne a kebelcsoda

Új, kifejezetten szexi fehérneműk tervezésére készül Pamela Anderson. A színésznő egyébként szívesen vezetne egy televíziós showműsort is.

A Baywatch egykori sztárja kifejtette: szeretne hátradőlni, és olyan, nagyon szexi fehérneműket tervezni, amelyeket ő maga és a barátai is szívesen viselnek.

A színésznő hozzátette: szeretne egy showműsort is, amely az alkotói folyamatot mutatja be.

Pamela Andersonnal az utóbbi időben főként a Rick Salomonnal kötött házassága miatt foglalkozott a sajtó, a terhességét találgató híreket azonban cáfolta a színésznő.

Egyébként mindkettejüknek ez a harmadik házassága. Rick Salomonnak első feleségétől két lánya született, második alkalommal pedig Shannen Dohertyt, a Beverly Hills 90210 című sorozat volt sztárját vette el.

Pamela Anderson két ugyancsak viharos házasságon van túl. A Mötley Crue dobosával, Tommy Lee-vel 1995-ben házasodott össze, de három év után elváltak. Tavaly szintén egy zenészhez, Kid Rockhoz ment hozzá a színésznő, de a kapcsolat mindössze négy hónapig tartott.

Címlapról ajánljuk

A lakhatást és a jelentős bérnövekedést segítő programot indít a kormány

Három újabb gazdaságélénkítő programról, a GYSEV magyar kézbe vételéről, a Magyarország elleni újabb uniós eljárásról, az Airbnb-tilalom lehetőségeiről, Orbán Viktor olaszországi látogatásáról és az új Nemzeti Galériáról is beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Egész Európa beleremeg abba, amit most az UniCredit pénzügyi zsenijei művelnek

Egész Európa beleremeg abba, amit most az UniCredit pénzügyi zsenijei művelnek

2007 óta nem látott Európa akkora határon átnyúló bankfelvásárlást, amekkora az olasz UniCredit és a német Commerzbank fúziójából összejöhet. A piaci manőverek sorozatát igénylő kísérlet mögött a felvásárlások nagymestere, a kontinens egyik legtekintélyesebb befektetési bankára áll: Andrea Orcel, az UniCredit vezérigazgatója (címlapképünkön).  Vezényletével az olasz bankcsoport teheti meg az első lépést a szétaprózódott, és ezért globális versenyhátránnyá vált európai bankrendszer piaci integrációja felé. A labda most az EU pénzügyi intézményrendszerének oldalán pattog: a teljes német politikai elittel szembefordulva kellene hitet tennie a tőke szabad áramlása és az egységes(ülő) bankpiac mellett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×