eur:
400.88
usd:
363.69
bux:
72715.59
2024. október 3. csütörtök Helga

Pornóhirdetésben látták viszont tanárukat a gyerekek

Magyarázkodnia kellett Nagy-Britannia egyik magániskolája vonzó tanárnőjének, miután diákjai egy szexhirdetésben látták viszont oktatójukat.

A reklámfilmet azután fedezték fel a diákok, hogy az felkerült a youtube videomegosztó oldalra. A hír a szülőkhöz is hamar eljutott, akik szép számmal mentek be az iskolába, hogy kifejezzék tiltakozásukat.

A hirdetés nagyjából kétperces, és három megjátszott szexjelenet van benne. Három hölgy szerepel benne, egyikül állítólag Sarah Green.

A szülők úgy látják: morálisan vállalhatatlan, ha a gyerekek egyik oktatója ilyen rövidfilmben szerepel. Sokan úgy vélik, a fiatal, érzékeny gyermekek oktatására alkalmatlanná válik az a személy, aki ilyen jelenetben szerepel.

A felvételek nem most készültek, hanem évekkel ezelőtt, akkor, amikor még senki nem tudta, hogy ilyen könnyen közzé lehet majd tenni egy-egy filmet.

A tanárnő tagadja, hogy ő lenne a reklámfilm szereplője, az iskola dolgozóinak pedig megoszlik a véleménye arról, kollégájukat látták-e a jelenetben. Az ügyet mindenesetre kivizsgálják.

Címlapról ajánljuk
A lakhatást és a jelentős bérnövekedést segítő programot indít a kormány

A lakhatást és a jelentős bérnövekedést segítő programot indít a kormány

Három újabb gazdaságélénkítő programról, a GYSEV magyar kézbe vételéről, a Magyarország elleni újabb uniós eljárásról, az Airbnb-tilalom lehetőségeiről, Orbán Viktor olaszországi látogatásáról és az új Nemzeti Galériáról is beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×