eur:
400.4
usd:
362.91
bux:
73059.71
2024. október 3. csütörtök Helga

Egy irodai székben gurították a belvárosba a halottat

Õrizetbe vették azt a két amerikai férfit, akik egy halott barátjukat egy irodai széken kigördítették egy üzlethez, hogy ott élőnek beállítva őt érvényesítsék közjóléti utalványát.

A 66 éves New York-i férfi, Virgilio Cintron természetes okok miatt hunyt el, de a vele egy lakásban élő két barátja nem akarta veszni hagyni 355 dolláros (60 ezer forintos) közjóléti utalványát, ezért egy nappal a halála után egy irodai széken eltolták a csekket elfogadó üzlethez.

David J. Dalaia és James O'Hare a forgalmas manhattani utcákon keresztül vitték el barátjuk holttestét a bolthoz. Szemtanúk szerint a test jobbra-balra dülöngélt a székben, bár a két 65 éves férfi megpróbálta megtámasztani.

A két barát kint hagyta a testet az üzlet előtt, de az eladó nem akarta elfogadni az utalványt tőlük, arra hivatkozva, hogy ismeri Virgilio Cintront, és csak tőle veheti el a csekket.

James O'Hare azt válaszolta: azonnal behozza barátját is, de mire kiment az üzlet elé, azt láthatta, hogy rengetegen gyűltek a holttest köré. Köztük volt egy rendőr is, aki megállapította, hogy a férfi elhunyt.

"A környéknek gazdag történelme van, de ez a történet könyvbe illő" - mondta a rendőrság szóvivője.

A két férfit őrizetbe vették csalás gyanúja miatt.

Címlapról ajánljuk

Egészen új rakétákkal támadta Irán Izraelt, de a fegyverek látványos kudarcot vallottak

Az InfoRádónak nyilatkozó Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő elmondta, hogy a még tesztelés alatt álló rakéták 12-15 perc alatt képesek elérni Izraelt. Ennél nagyobb eredményt azonban egyelőre nem tudtak felmutatni az irániak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Kivonultak az ukrán erők a fontos erődvárosból, újabb eszközzel toboroz katonákat Putyin – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Kivonultak az ukrán erők a fontos erődvárosból, újabb eszközzel toboroz katonákat Putyin – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Elfoglalta az orosz haderő a Donyeck megyei Vuhledárt. Szerdán az ukrán hadsereg is elismerte, hogy kivonultak a városból. Az egyik ukrán műveleti csoport szerint azért adták fel a stratégiai fontosságú erődvárost, mert az orosz csapatok majdnem bekerítették őket. Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvényt, amely szerint automatikusan felmentést kap minden vád alól az, aki katonai szolgálatot vállal az orosz haderőben, miközben büntetőeljárás zajlik ellene. Szintén felmentés jár azoknak, akiket elítéltek, de még nem kezdték el letölteni börtönbüntetésüket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×