eur:
400.63
usd:
362.52
bux:
73347.1
2024. október 2. szerda Petra

Több száz új nyomon indulhatnak el az eltűnt kislány után nyomozó detektívek

Több száz bejelentés érkezett a májusban eltűnt Madeleine McCann lehetséges hollétével kapcsolatban arra a telefonszámra, amelyet a négyéves kislány szülei hoztak létre. A McCann-házaspár levetítette a család tavalyi karácsonyán készült felvételeket.

347 telefonáló jelentkezett a Kate és Gerry McCann által életre hívott vonalon, és szolgáltak lehetséges hasznos információval a Portugáliából eltűnt brit kislány után nyomozó magándetektíveknek.

A telefonszámot a szülők annak a házivideónak a végén vetítették le, amelyet tavaly karácsonykor készítettek. A világszerte közzétett felvételeken látható, ahogy az izgatott Madeleine McCann kicsomagolja az ajándékokat a család rothley-i otthonában.

A telefonálók az információkat a család által felbérelt barcelonai magánnyomozócég munkatársainak mondták el, akik megvizsgálják a lehetséges új nyomokat, hogy megtalálják a négyéves kislányt.

Közben Madeleine édesapja, Gerry McCann internetes naplójában azt írta: a kislánynak nem kellene távol lenni a családjától karácsonykor.

"Az az ember, aki elvitte Madeleine-t, képes lenne véget vetni a szenvedésünknek, és könnyíthetne a lelkiismeretén azzal, hogy jó dolgot cselekszik" - írta a 39 éves férfi.

Közben Janet Kennedy, Kate McCann nagynénje elmondta, hogy a család sohasem fogja feladni a reményt, hogy a kislány épségben előkerül.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Itt a 400-as euró: másfél éves mélypontra ütötték a forintot

Itt a 400-as euró: másfél éves mélypontra ütötték a forintot

Jelentős romlás van a nemzetközi hangulatban, a Fed jelzései után a geopolitikai fejlemények is megmozgatták a devizapiacot. A rossz hangulatban a tőzsdék esnek, és a környezet most nem kedvez a forintnak sem. De ezen túlmenően egyedi magyar okok és több technikai tényező is hozzájárult ahhoz, hogy a forint euróval szembeni árfolyama ma másfél éves mélypontra esett, és átvitte a 400-as szintet. A forint árfolyamának alakulása fontos témája lesz a Portfolio makrogazdasági konferenciájának, amelyre itt tudsz jelentkezni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×