eur:
397.95
usd:
359.53
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Diana szorongott és félt attól, hogy baleset érheti

Diana sugárzott a boldogságtól barátja, Dodi Fayed mellett - állítja a hercegnő mostohaanyja. Lady Raine Spencer szerint a néhai walesi hercegnő félt attól, hogy baleset éri, és meg volt győződve arról, hogy lehallgatják.

Lady Diana és Dodi Fayed kapcsolata mélyebb és szorosabb volt, mint egy egynyári szerelem - számolt be a hercegnő mostohaanyja a néhai walesi hercegnő halálát vizsgáló esküdtszék előtt zajló meghallgatáson.

A Dodi Fayeddel közös nyaralása alatt Diana többször is felhívott, és azt mondta, hogy évek óta nem érezte magát ilyen boldognak - mondta a néhai hercegnő apjának felesége.

"Áradozott, nagyon izgatott és hihetetlenül boldog volt. Azt mondta, hogy több éve nem érezte így magát. Sugárzott az örömtől" - emlékezett vissza egy Dianával folytatott beszélgetésre a 78 éves nő.

"Úgy véltem, hogy Diana és Dodi eljegyzik egymást, majd összeházasodnak" - közölte az 1997-ben elhunyt hercegnő mostohaanyja. Hozzátette: Diana erről nyíltan sohasem mondott semmit, de ezt lehetett érezni abból, ahogyan a barátjáról beszélt.

Lady Spencer kiemelte: a Dodival való találkozása előtt Diana padlón volt, de a közös franciaországi nyaralás során sokkal boldogabb lett.

A 78 éves nő hangsúlyozta: Diana meg volt győződve arról, hogy lehallgatják telefonjait és lakása is be van "poloskázva".

A hercegnő rögeszméje volt, hogy baleset érheti - emelet ki mostohaanyja. "Általános félelmei voltak, hogy nincs minden rendben, valami történik majd vele, akár egy baleset is bekövetkezhet" - fejtette ki.

Lady Spencer arról is beszélt, hogy kezdetben fagyos volt a kapcsolata mostohalányával, de férje 1992-es halála után jobb lett a viszonyuk.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Az elmúlt napok sorozatos forintgyengülése folytatódott kedden is. A kora délutáni órákban a forint 398 felett az euróval szemben, ami új kéthavi forintmélypont. Ebben a Fed-elnök lassabb kamatvágásra utaló tegnapi beszéde, a dollár határozott erősödése, és az is szerepet játszik, hogy a Fehér Ház információi szerint Irán rövidesen ballisztikus rakétákkal fogja megtámadni Izraelt. A dollár ereje miatt a dollár/forint jegyzések 360-ig ugrottak, ami új egyhavi forintmélypontot jelent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×