eur:
397.95
usd:
359.53
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Pert vesztett a szupermodell

Kártérítés fizetésére kötelezte a bíróság Jordant, amiért a modell jogszerűtlenül rúgta ki a másfél évig nála szolgáló dadát, mindezt ráadásul a televízió kamerái előtt.

A brit ITV2 nézői a The Baby Diaries (szabad fordításban Gyereknapló) című műsorban láthatták, hogy Jordan egy szemeteszsákba tömi Rebecca Gauld személyes tárgyait, egyértelműen jelezve, hogy többé nem tart igényt a bébiszitter munkájára.

A szupermodell azért adta ki a dada útját, mert az késve ért vissza szabadságáról. Rebecca Gauld nemcsak a heti 250 fontot (mintegy 88 ezer forint) jövedelmező állását, hanem a szolgálati lakását is elveszítette, amely egybeépült Jordanék Oxley-ben lévő otthonával.

A gyermekfelvigyázót másfél évvel korábban fogadta fel Jordan és férje, Peter Andre, hogy vigyázzon az ötéves Harvey-ra és a kétéves Juniorra. A párnak azóta megszületett a harmadik gyermeke is, Princess Tiaamii.

A dél-londoni Croydon bírósága kimondta, hogy az elbocsátás nem volt jogszerű, ezért 4 ezer font (mintegy 1,4 millió forint) kártérítés illeti meg Rebecca Gauldot. Jordanék ügyvédei elismerték, hogy a felmondás formailag valóban kifogásolható.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Az elmúlt napok sorozatos forintgyengülése folytatódott kedden is. A kora délutáni órákban a forint 398 felett az euróval szemben, ami új kéthavi forintmélypont. Ebben a Fed-elnök lassabb kamatvágásra utaló tegnapi beszéde, a dollár határozott erősödése, és az is szerepet játszik, hogy a Fehér Ház információi szerint Irán rövidesen ballisztikus rakétákkal fogja megtámadni Izraelt. A dollár ereje miatt a dollár/forint jegyzések 360-ig ugrottak, ami új egyhavi forintmélypontot jelent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×