eur:
398.03
usd:
360.09
bux:
74189.72
2024. október 1. kedd Malvin

Egy horgásztóban találták az ellopott bankautomatákat

Két ellopott bankautomatát találtak Kormárom-Esztergom megyében egy Oroszlány melletti horgásztóban. A távirati iroda úgy tudja, hogy az egyik automata kilátszott a vízből, az ezt megtaláló horgászok értesítették a rendőrséget. A kiemelés közben egy másik automata is előkerült a tóból.

A rendőrség eddig hivatalosan nem erősítette meg az információkat, de pénteken arról számolt be, hogy egy győri szupermarket előterébe ismeretlenek betörtek és elvittek egy mintegy 400 kilogrammos automatát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Elindult az iráni támadás, esnek a tőzsdék, kilőtt az olajár

Elindult az iráni támadás, esnek a tőzsdék, kilőtt az olajár

Tegnap este Izrael elkezdte támadni Libanon határmenti területeit, a piacokon azonban az a hír hozta meg igazán a hangulatromlást, hogy Irán Izreal közvetlen megtámadására készülhet az USA szerint, ami az esti órákban be is következett. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a részvénypiac esni kezdett, a befektetők a menekülőeszköznek számító arany felé kezdtek el fordulni, és megugrott az olaj ára. Európában a kezdeti felpattanás után délután hamar megjött a lefordulás a közel-keleti hírre, míg az USA-ban begyorsult az esés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×