eur:
397.07
usd:
356.56
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Drámai fordulat a magyar horrorházban

Emberölés miatt indított eljárást a rendőrség az ellen az asszony és férje ellen, akik azt állították, hogy otthonszülést követően kandallóba dobták gyereküket. A rendőrség a nyomozás során a sülysápi családi ház mellett elásva találta meg az újszülött holttestét. A nyomozók ezen kívül a ház pincéjében is egy gyermek maradványaira bukkantak.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: az asszony a lakásán szülte meg a gyermeket, majd sokkos állapotban került a kórházba.

"A kezelés során merült fel az az információ, hogy amikor elégették a véres törülközőket, holmikat, akkor esetleg a kályhába kerülhetett a csecsemő is. Mivel ezt kétkedve fogadtuk, a férjet is eljárás alá vontuk, majd múlt héten csütörtökön hazugságvizsgáló segítségével kérdeztük ki" - mondta el Csapi Balázs.

A férfi poligráfos vizsgálaton adott reakciói miatt a rendőrség pénteken kutatást indított a pár házában és annak környékén. "A ház háta mögötti búzatáblán megtaláltuk egy fiúgyermek holttestét, a pincében pedig egy szemeteszsákban is emberi csontokat találtunk" - mondta el a Pest megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának vezetője.

Pénteken megtartották az igazságügyi boncolást is. Kiderült, hogy a búzatáblában talált fiú teljesen fejlett, érett csecsemő volt, akit megfojtottak. "A másik holttest maradványairól annyit tudunk mondani, hogy 9-10 holdhónapos fejlettségnek megfelelő állapot. A csontok körülbelül egy évesek" - tette hozzá Csapi Balázs.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság alosztály-vezetője közölte: a férj állítja, hogy ő nem bántotta a gyermeket, ő csak elásta a holttestet. A pár nem tudta megmagyarázni a történteket. A családban három fiú- és egy lánygyermek van és több gyereket már nem akartak.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×