eur:
397.67
usd:
354.98
bux:
74334.36
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Úgy rugdosták a fejét, mintha focilabda lenne

Nagy-Britanniában egy tinédzserlány végignézte, amint egy huligán fiatalokból álló banda halálra veri édesapját, amiért a férfi szóvá tette, hogy pokollá teszik a családja életét.

A 13 éves Amy Newlove látta, amint tinédzserek a nyílt utcán, a saját házuk előtt megverik 47 éves apját, aki azért ment ki, mert meg akarta akadályozni, hogy a fiatalok szétverjék felesége autóját.

A huligánok azonban körbevették, és ütni kezdték, olyan erővel, ahogy csak bírták. Nem kímélték a fejét sem, amit úgy rugdostak, mintha focilabda lenne. Egyikük akkorát rúgott bele, hogy még az edzőcipője is lejött a lábáról, és a megvert Garry Newlove földön heverő teste alá csúszott.

A lány nővére, a 18 éves Zoe ugyan megpróbálta egyiküket megállítani, de nem járt sikerrel. A huligánok elmenekültek, magára hagyva a két lányt az eszméletlenül heverő apjukkal, és kétségbeesett anyjukkal.

A férfi később belehalt a sérülésekbe, a bíróság pedig egyértelműen a fiatalokat vádolja a gyilkossággal, akik azonban tagadják mindezt. Közülük a legfiatalabb 15, a legidősebb pedig 19 éves. A bírósági eljárás még zajlik az ügyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×