eur:
396.78
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Razzia a botrányhős sztárénekesnő házában - képekkel

Rendőrök tartottak razziát Amy Winehouse londoni lakásában, majd az énekesnő férjét, Blake Fiedler-Civilt őrizetbe vették.

Tizenhárom rendőr jelent meg csütörtök délután a botrányhős énekesnő, Amy Winehouse észak-londoni lakásánál, mert férjét, Blake Fiedler-Civilt keresték.

A férfi nem sokkal a rendőrök megérkezése előtt távozott a házból, és az énekesnő sem volt otthon, így a rendőrök felfeszítették az ajtót, és házkutatást tartottak. A rendőrök néhány dobozt lefoglaltak, és magukkal vittek. A házkutatásról készült képeket megnézheti, ha ide kattint.

Az önpusztító sztár kábítószerfüggő férjét néhány órával később három társával együtt őrizetbe vették az igazságszolgáltatás félrevezetése miatt.

Amy Winehouse hisztérikus rohamot kapott, miután megtudta, hogy házkutatást tartottak lakásán.

A sztár szóvivője sietve közölte, hogy a 24 éves énekesnő nem érintett az ügyben.

Nem ez az első eset, hogy az énekesnő és férje megszegte a törvényeket. A múlt hónapban kábítószer birtoklása miatt emeltek vádat a házaspár ellen. Az énekesnő és férje akkor egy napot töltött a rácsok mögött, majd megúszták pénzbírsággal.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×