eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Mégis van remény az önpusztító énekesnő számára?

Visszatért a színpadra Amy Winehouse, aki az első értékelhető fellépését most, Berlinben teljesítette azóta, hogy augusztusban kábítószer-túladagolás miatt kórházba, majd elvonókúrára került.

Bár a koncert korántsem volt tökéletes, az énekesnő ismét megcsillantotta valódi képességeit, amelyek generációja egyik legkiemelkedőbb tehetségévé tették.

A színpadra ugyan szó szerint csak feltámolyogni tudott, folyton izgett-mozgott, az arcát dörzsölgette és több dalának szövegét is elfelejtette itt-ott, néhány szám erejéig (You Know I'm No Good, Back To Black) ismét a régi önmaga volt.

Macerás lesz

A berlini koncert előtti események ugyanakkor világossá tették az énekesnő csapata számára, hogy a 27 állomásból álló turné nem lesz kihívásoktól mentes.

Amy Winehouse segítői bíztak abban, hogy legalább egy időre megszabadulnak az énekesnő férjétől, aki nem tartott vele, amikor vasárnap a német fővárosba érkezett.

Ennek ellenére Amy Winehouse borgőzös mulatozást csapott a berlini éjszakában, munkatársai pedig már attól tartottak, hogy oda a turné, pedig még el sem kezdődött.

Betoppant

Újabb csepp volt a pohárban, hogy hétfő délután megérkezett Blake Fielder-Civil is. Az énekesnő férje azt tervezte, hogy brit földön marad, később azonban meggondolta magát és követte korántsem kiegyensúlyozott kedvesét a kontinensre.

"Reméltük, hogy Blake nem bukkan ma fel, de itt van, és semmit sem tehetünk ez ellen. Valamit csinálni kellene már, de a döntést Amynek kell meghoznia. Csak annyit tehetünk, hogy megbirkózunk a jelenlegi helyzettel" - mondta az énekesnő egyik segítője.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×