eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Dupla baleset Solymáron, egy halott, öt sérült - képek

Két baleset is történt alig pár száz méterre egymástól hétfő éjszaka Solymár és Pilisborosjenő között. Az egyik balesetben egy személyautó ütött el egy 60 éves férfit, aki a helyszínen az életét vesztette. A másik eset nem messze az előzőtől történt, itt két személygépkocsi ütközött frontálisan, öten, köztük egy gyermek sérült meg.

Hétfő éjszaka két baleset is történt Solymár közelében. Az elsőben egy személyautó ütött el egy 60 éves férfit, akit a kiérkező mentők már nem tudtak megmenteni.

Az első jelentések szerint a férfi nem a kijelölt átkelőhelyen ment át a főúton, az érkező személygépkocsi pedig elgázolta.

A másik balesetben öten sérültek meg, amikor két személygépkocsi frontálisan ütközött. Egy, a főváros felé tartó autó vezetője gépkocsijával az éles kanyarban átsodródott a szemközti oldalra, ahol összeütközött a szabályosan közlekedő Suzukival.

A Mazda sofőrje az elsődleges megállapítás szerint alkoholt fogyasztott. Ebben a kocsiban hárman, míg a Suzukiban ketten utaztak, köztük egy kisgyermek szenvedett sérülést.

A sérülteket különböző fővárosi kórházakba szállították, szerencsére a sérülések nem súlyosak.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×