eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Drámai sztárvallomás: "a poklon mentem keresztül"

Viszonylag ritkán beszélt az elmúlt egy évről, botrányba fulladt házassága válságáról Paul McCartney. Az egykori Beatle most megtörte a csendet és elmesélte: miként segítették át gyermekei és a zene szeretete a nehéz időkön.

Nehéz éven van túl Sir Paul McCartney, hiszen botrányosan végződő házassága és válópere kapcsán meg kellett tapasztalnia, milyen az, amikor nem zenéje miatt szerepel a lapok címoldalán.

"Nehéz időszakot élek, de a zene erős fájdalomcsillapító, nekem ez a terápia. Tulajdonképpen a nehézségek csak megerősítették a jó zene iránti vágyamat" - mondta az egykori Beatle.

"A válás nagyon fájdalmas dolog. Ahogy Winston Churchill mondta: 'Ha a poklon mész keresztül, ne torpanj meg!'. Az egyetlen megoldás a méltóság megőrzése. Ha egyfolytában erről beszélnék, nem tudnék méltóságteljes maradni" - fogalmazott Sir Paul.

A zenész szerint Heather Mills-szel közös kislánya, Beatrice segített neki átvészelni a nehézségeket. "Rengeteg boldogságot ad nekem, miként idősebb gyermekeim is, egyszóval szerencsés ember vagyok" - jelentette ki.

A 65 éves Paul McCartney és felesége egyelőre nem tudtak megegyezni a válás részleteiben, elsősorban azért, mert Heather Mills nem írta alá a bizalmassági záradékot.

A BBC brit közszolgálati médium műsorújságjában szerdán megjelenő interjúban a zenész beszélt II. Erzsébet királynővel kapcsolatos élményeiről is, aki leírása szerint jókedélyű, nagyszerű nő.

Sir Paul McCartney arról is beszélt, hogy nyomon követi, mi jelenik meg róla az interneten, miként azt is kifejtette: örül, hogy a Beatles feloszlása után soha nem játszott újra együtt.

"Meg lett volna a lehetősége annak, hogy kiábrándítóak leszünk, nem leszünk olyan jók, amilyen a Beatles fénykorában volt...ez egy olyan kockázat volt, amit nem vállalhattunk fel" - mondta Sir Paul.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×