eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

A sztárválás gyötrelmei: "éber rémálomban élek"

Ismerősei szerint máris rettenetesen megviselte a válási procedúra Sir Paul McCartney-t, akinek felesége kevesli az 50 millió fontos fájdalomdíjat.

A zenész egyik barátja elmondta: Sir Paul McCartney beszámolója szerint Heather Mills-t egyedül az érdekli, hogy minél nagyobb részt szerezzen meg az ő vagyonából.

"Azt mondta nekünk: 'Éber rémálomban élek. Mikor lesz ennek vége? Nem tudom elviselni ezt a feszültséget'" - tette hozzá a Beatles egykori tagjának ismerőse.

A név nélkül nyilatkozó ismerős szerint Sir Paul McCartney 50 millió fontot (12,5 milliárd forint) ajánlott a feleségének, aki ezt visszautasította.

A zenész szavaiból az is kiderült, hogy Heather Mills a házasság történetének nyilvánosságra hozatalát életre szóló csekknek tekinti, és meg akarja nyerni a közvélemény szimpátiáját egy mindent feltáró önéletrajz kiadása előtt.

Sir Paul McCartney és barátai azért is dühösek, mert Heather Mills - aki egy balesetben elvesztette térd alatt az egyik lábát - a drámai hatás fokozása érdekében legutóbb kerekes székben érkezett a bíróságra, miközben például két nappal később mankóval ment a nővéréhez.

A zenész továbbra is arra törekszik, hogy a válás ne a nyilvánosság előtt menjen végbe. Sir Paul McCartney családja ugyanakkor attól tart, hogy Heather Mills mindent megtesz a folyamat elnyújtása érdekében, és akár 100 millió fontot is kizsarolhat magának.

Sir Paul McCartney és Heather Mills 2002-ben házasodott össze, egy lányuk született, a hároméves Beatrice. A válási tárgyalás februárban folytatódik.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×