eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Kitoloncolják a gyermekét eltemető anyát

Valószínűleg Nagy-Britanniába toloncolják azt a Floridában élő nőt, aki korábban eltemette újszülött gyermekét. A 38 éves Tracy McHugh-t minden bizonnyal rendőrök várják majd szülőhazájában, hiszen elítélt gyermekbántalmazóról van szó, és az is elképzelhető, hogy ismét terhes.

A nő azzal a férfival repül majd Nagy-Britanniába, aki öt gyermeke közül kettőnek az apja. A gyerekek közül négyet állami gondozásba helyeztek, az ötödik holttestét tavaly szeptemberben találták meg.

Egy floridai újság szerint ekkoriban a nő elmondta, hogy senki sem tudott a terhességéről, a szülés után pedig a bébi légzése leállt, amitől nagyon megijedt. A gyermek halálának okát nem tudták megállapítani.

Tracy McHugh mintegy húsz évvel ezelőtt költözött Glasgow-ból az Egyesült Államokba édesanyjával együtt, aki az őt gyakran bántalmazó férje elől menekült.

A gyanú szerint a nő az elmúlt 18 évben rendszeresen bántalmazta a gyermekeit: injekciókat adatott nekik, és mindent megtett a megbetegítésük érdekében, hogy ezzel felhívja magára a figyelmet.

Ez a kórkép az úgynevezett átruházott Münchausen-szindróma, amikor a szülő gyermekét használja a figyelem felkeltése érdekében, amelyre betegesen vágyik. A szülő gyakran meghamisítja a gyermek orvosi papírjait, esetleg sérülést okoz a gyermeknek vagy beszennyezi vizeletét, hogy valamilyen betegséget szimuláljon.

Tracy McHugh legidősebb lányát négy év alatt 384 alkalommal vitte el orvoshoz.

A floridai rendőrség tavaly tartóztatta le a nőt, miután diagnosztizálták nála a betegséget. Tracy McHugh-t két hónapja börtönbe zárták, miután megsértette a feltételes szabadlábra helyezés feltételeit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×