eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Sokkoló képriport a négy áldozatot követelő M0-ás balesetről

Négy ember meghalt az M0-ás körgyűrűn a 10 kilométernél, amikor egy kamion hátulról két személyautónak ütközött és az egyiket egy tartálykocsi alá lökte. A balesetben mindkét jármű kigyulladt. A péntek délutáni baleset miatt órákig le volt zárva az M0-ás körgyűrű mindkét sávja. Az egyik sávon kora este indult meg a forgalom.

Az M0-ás körgyűrű 10-es kilométerénél péntek délután egy kamion hátulról belement két autóba. Az egyiket megpörgette és a mellette haladó tartálykocsi alá lökte - mondta el a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban.

Molnár Péter közölte: a tartálykocsi és az alá szorult autó is kigyulladt. A tüzet három vízsugárral oltották el. A személykocsiban egy férfi, egy nő és egy gyermek égett bent, a negyedik elhunyt azonosságát egyelőre nem tudták megállapítani.

A tartálykocsiból nagy mennyiségű liszt ömlött az autóra és az útra is, valamint 2-300 liter üzemanyag is kifolyt az útburkolatra.

A kamion vezetője sokkos állapotban

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban elmondta: mentőhelikopterre nem volt szükségük. A kamion vezetője komolyabb sérülés nélkül megúszta az ütközést, ám sokkos állapotba került.

Győrfi Pál hangsúlyozta: nehezíti a helyzetüket, hogy az M0-ás autóúton a legnehezebb a mentőknek eljutni a balesetekhez, ezért fontos a mentőhelikopterek szerepe. Ebben az esetben azonban éppen a közelben volt egy mentőautó, aki jelezte, hogy helikopterre nincs szükség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×