eur:
396.96
usd:
355.94
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Tisztázódik a sztársportoló: "mindketten akartuk a szexet"

Úgy tűnik, tisztázódik a New York Knicks amerikai profi kosárlabdacsapat sztárjának, Stephon Marburynek a helyzete. A kosarast ugyanis a csapatnak otthont adó Madison Square Garden egyik volt vezetője azzal vádolta meg, hogy megerőszakolta az egyik alkalmazottat.

Váratlan fordulatot hozott Stephon Marbury bírósági ügye, amikor a korábban áldozatként beállított egyik alkalmazott kijelentette: mindketten akarták a szexuális együttlétet, a New York Knicks kosarasa tehát nem erőszakolta meg őt.

Az ügy még 2005-ben kezdődött, amikor a születésnapját ünneplő Kathleen Decker egy sztriptízklub előtt találkozott a csapat sztárjával. Az este jól sikerült, majd a hölgy elindult volna haza Stephon Marbury unokatestvérével, amikor a kosaras észrevette őket.

"Stephon Marbury megkérdezett: 'Beszállsz hozzám?' - és én beszálltam" - jelentette ki Kathleen Decker, aki arra a kérdésre, hogy beleegyezett-e a szexuális együttlétbe, egyértelmű igennel felelt, hozzátéve: "Teljesen magamnál voltam".

Egy ügyvéd ekkor azt kérdezte, hogy Stephon Marbury erőszakoskodott-e vele: "Soha" - hangzott az egyértelmű válasz.

A büntetőeljárás akkor kezdődött, amikor a New York Knicksnek is otthont adó Madison Square Garden (MSG) kirúgott alelnöke, Anucha Browne Sanders saját szexuális zaklatási ügyében vallomást téve azt mondta: Kathleen Decker panaszkodott neki arról, hogy Stephon Marbury erőszakoskodott vele.

A volt alelnök egyébként 10 millió dollárra (1,78 milliárd forintra) perli az MSG-t, azt állítva, hogy szexuálisan zaklatták, főnöke, a volt kosaras, jelenlegi Knicks-edző, Isiah Thomas pedig sértően beszélt vele.

Kathleen Deckert az MSG idézte be tanúként, a cég ugyanis azt akarta bizonyítani, hogy volt alelnöke egész idő alatt arra készült, hogy bepereli őket és eltávolítása előtt hosszan arra készült, bizonyítékokat építsen fel.

A hölgy azonban a tanúk padján töltött mintegy fél óra alatt könnyek között vallott arról, hogy miként hozta majdnem lehetetlen helyzetbe a volt alelnök és miként kiabált vele, azzal fenyegetve, hogy elveszítheti munkáját.

Anucha Browne Saunders 2000-ben vette fel a New York Knicks, ahol egészen 2006 januári kirúgásáig dolgozott.

Címlapról ajánljuk

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Bemutatta Zelenszkij a győzelmi tervét, Marinivka elesett - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Bemutatta Zelenszkij a győzelmi tervét, Marinivka elesett - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bemutatta Joe Biden elnöknek és Kamala Harris alelnöknek új győzelmi tervét. Az amerikai elnök bejelentette, hogy Ukrajna megkapja a háború egyik legnagyobb, 8 milliárd dolláros fegyvercsomagját, benne JSOW szárnyas bombákkal. Tegnap elesett Ukrainszk a donyecki fronton, ma pedig Marinivka. Közben Vuhledárba is betörtek az orosz katonák. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×