eur:
396.96
usd:
355.96
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

"Nem árulom el, én voltam-e Nicole Kidman titokzatos vőlegénye"

A gitáros-énekes Lenny Kravitz nem hajlandó elárulni, vajon ő volt-e az a titokzatos vőlegény, akiről Nicole Kidman beszélt egy interjúban. A zenész szerint ez csak rájuk tartozik, ezért nem szeretne róla beszélni.

Komoly felzúdulást okozott Nicole Kidman, amikor egy közelmúltban a Vanity Fair magazinnak adott interjúban elmesélte, hogy rövid ideig mennyasszonya volt egy általa meg nem nevezett férfinak, mielőtt tavaly hozzáment volna Keith Urbanhoz.

Természetesen azonnal megindultak a találgatások a titokzatos férfi kapcsán, a két legesélyesebb jelölt a gitáros-énekes Lenny Kravitz és Steve Bing filmproducer, hiszen a színésznő csak kettejükkel járt Tom Cruise-zal kötött házassága után.

Az ügyben most megszólalt Lenny Kravitz, aki azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a pletykákat.

"Ezt megtartom magamnak. Úgy érzem, magánügyről van szó, ami csak kettőnkre tartozik, úgyhogy maradjon is így" - jelentette ki a zenész.

A Vanity Fair című magazinban szeptember elején megjelent interjúban Nicole Kidman a titokzatos eljegyzésről csak annyit árult el, hogy miután a kapcsolat nem működött, felbontották azt.

A színésznő egyedülálló volt akkor is, amikor az Órák című filmért Oscar-díjat kapott, ezt pedig nagyon rosszul élte meg.

Mint mondta, csak ült a szállodai szobájában, nagyestélyiben, kezében a szobrocskával, és azon gondolkodott, hogy mi a baj vele. Számára fájdalmas volt, hogy senki sem volt mellette, akivel megoszthatta volna a szakmai siker nyújtotta örömöt.

Címlapról ajánljuk

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×