eur:
396.96
usd:
355.96
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Megússza a pert George Clooney

Nem pereli be George Clooney-t az az autós, akivel a színész összeütközött még pénteken. A balesetben a sztár és barátnője is megsérült.

George Clooney és barátnője péntek este indult motorozni egy Harley Davidsonon, az út során azonban összeütköztek egy autóssal. Sarah Larson a bokáját törte és az arcán sérült, míg a sármos színésznek egy bordája bánta a balesetet, de kötést tettek bal karjára és jobb kézfejére is.

A sztár azt állítja, hogy az autós hibázott, hiszen balra indexelt, majd jobbra kanyarodott, míg a sofőr, Albert Sciancalepore szerint a színész szabálytalankodott, mert jobbról akarta megelőzni.

"Egyáltalán nem láttam. Szerintem ő a hibás" - jelentette ki a férfi, majd hozzátette: Clooney nagyszerű színész és jó embernek tűnik, ezért nincs oka arra, hogy beperelje, amiért összeütköztek.

Az a cég sem próbál majd pénzt csinálni az esetből, amelyiktől a színész a motort bérelte: nem bocsátják árverésre a Harley Davidsont.

A sztár nem pihen

Csupán negyvennyolc óra telt el azóta, hogy George Clooney-nak és új kedvesének, Sarah Larsonnak motorbalesete volt, de máris ott álltak a vörös szőnyegen, partira készen.

A péntek esti baleset után mindkettejüket egy New Jersey-i kórházba vitték, ahonnan hamarosan haza is engedték őket.

A párt az estén persze balesetükről is faggatták az újságírók. George Clooney kijelentette: esze ágában sincs felhagyni a motorozással, és ebben egyetértett vele csinos párja is.

Megint forgat

"Hallottam, hogy a fém a járdaszegélyhez ér, hozzádörzsölődik - mondta a baleset egyik szemtanúja. - A lány, aki hátul ült, leesett, aztán a férfi is hasonlóképp."

"Azt gondoltam, mintha George Clooney lenne az; a lány nagyon szép volt. Úgy tűnt, súlyosan megsérült, egy vágás is volt az arcán. A férfi meg azt mondogatta: 'minden rendben lesz, ne mozogj'. Látszott, hogy nagyon aggódik a lány miatt" - tette hozzá a szemtanú.

A vacsora után a színészt és Sarah Larsont egy barátjuk vitte vissza Manhattanbe: Clooney itt lakik, amíg legújabb filmjét, a Burn After Readinget (szabad fordításban Égesd el, miután elolvastad) forgatja.

Címlapról ajánljuk

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×