eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 11. szombat Ferenc

Beleegyezett hímvesszője levágásába, flambírozásába és feltálalásába

Kasselben bíróság elé került a német kannibál. A férfit azzal vádolják, hogy megölt, feldarabolt és elfogyasztott egy másik férfit.

A 41 éves Armin Meiwes a tárgyaláson elmesélte: gyerekkorában - a horrorfilmek hatására - arról ábrándozott, hogy megeszi iskola barátait.

Végül megtettem, amiről akkor fantáziáltam - ismerte el a számítógép-technikus.

A férfit gyilkossággal vádolják, annak ellenére, hogy áldozata beleegyezett sorsába.

A kannibál a hátborzongató eseményeket videóra vette, a felvételeket most bizonyítékként használják fel az ügyben.

Armin Meiwest 2002 decemberében tartóztatták le. A férfi nem tagadta, hogy megölte, feldarabolta, majd részben megette áldozatát, akivel az interneten ismerkedett meg.

A számítógép-technikus szándékát nem titkolta, amikor jó felépítésű férfit keresett az interneten, közölve: célja, hogy meggyilkolja és elfogyassza. A hirdetésre a 43 éves Bernd-Jurgen Brandes jelentkezett.

Armin Meiwes a nyomozóknak elmondta, hogy a férfit rotenburgi otthonába vitte, ahol - Brandes beleegyezésével - levágta a nemi szervét, majd flambírozta, és közösen megették. A gyilkos ezután többször nyakon szúrta áldozatát, és a fejét levágta a testéről.

Az ügy érdekessége, hogy a kannibalizmus nem szerepel a német jogban, és a védelem szerint a gyilkosság is kizárható, hiszen az áldozat önként vállalta a halált.

Amennyiben ezt a védekezést a bíróság elfogadja, akkor Armin Meiweis legfeljebb öt évet kaphat. Az ügyészség életfogytiglani büntetést szeretne elérni, mert túl veszélyesnek tartja a férfit ahhoz, hogy valaha is visszatérhessen a társadalomba.

Armin Meiwes akkor bukott le, amikor egy másik hirdetésére felfigyelt egy osztrák diák, és feljelentette.

Címlapról ajánljuk
Történelmi mélyponton a cseh sörfogyasztás – fejenként évi 128 liter…

Történelmi mélyponton a cseh sörfogyasztás – fejenként évi 128 liter…

Visszaesett a sörfogyasztás Csehországban. A teljes cseh sörtermelés 2023-ban alig több mint 20 millió hektoliter volt, ami 2,7 százalékos csökkenést jelent az előző évhez képest. Ebből 15,2 millió hektolitert Csehországban fogyasztottak el, a többit exportálták. A visszaesés egyik oka, hogy egyre több cseh iszik alkoholmentes sört vagy söralapú üdítőitalt.

Beügyeskedték Vlagyimir Putyin parádéját az ukrán mellett a lett tévébe is a hackerek

Akaratán kívül sugározta a moszkvai, vörös téri katonai díszszemlét több ukrán és lett tévéadó. Orosz hackerek ugyanis feltörték a médiumok rendszereit május 9-én. Az ukránok sem maradtak adósok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Megindult az Ukrajna második legnagyobb városa elleni támadás, döntő fordulat jöhet – Háborús híreink szombaton

Megindult az Ukrajna második legnagyobb városa elleni támadás, döntő fordulat jöhet – Háborús híreink szombaton

Pénteken arról érkeztek jelentések, hogy az orosz erők átlépték a határt Harkiv megyénél, és Ukrajna második legnépesebb városa, Harkiv felé tartanak. Ukrajna régóta számít egy ilyen támadásra, az utóbbi időben Oroszország egyre hevesebben ágyúzta a várost. Mindeközben az éjszaka folyamán az oroszok több ukrán drónt és rakétát is leszedtek, az ukrán szárazföldi erők parancsnoka, Olekszandr Pavljuk tábornok szerint az Oroszország elleni háború a következő két hónapban döntő fordulatot vehet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×