eur:
386.77
usd:
358.17
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Példátlan brutalitás: megerőszakolta, megfojtotta és betette egy sporttáskába

Országos embervadászat folyik Malajziában az ellen, aki egy meztelen kislány holttestét hagyta el sporttáskában. A tetemet Kuala Lumpurban találták meg egy bolt előtt.

A kislányt még nem tudták azonosítani, csak annyit tudni róla, hogy valószínűleg még tíz éves sincs. Megállapították, hogy a gyereket megerőszakolták, majd megfojtották. A bűncselekmény egész Malajziát sokkolta.

Az újságok megjelentették a zúzódásokkal teli arcáról készült felvételeket, és felhívást tettek közzé, amelyben a rendőrség a közvélemény segítségét kéri a gyilkos vagy gyilkosok kézre kerítéséhez.

"Felháborodásunkban tettük közzé a felvételt. Gyalázat, hogy egy ilyen vadállat szabadlábon van, és gyalázat, hogy senkinek nem hiányzik a kislány. Fel vagyunk háborodva amiatt, hogy ilyesmi megtörténhet ebben az országban" - írta magyarázatként címoldalán a The New Straits Times című napilap.

Arjunaidi Mohamed rendőrfőnök "nagyon szokatlannak és kegyetlennek" nevezte a gyilkosságot. "Aki ezt elkövette, nem is ember, hanem vadállat" - közölte a rendőrfőnök.

A rendőrség vizsgálja a szálakat, amelyek két korábbi esethez köthetik a gyilkosságot. A fővárosban ugyanis az elmúlt hónapokban két kislányt - egy öt és egy hat évest - raboltak el és molesztáltak.

Mindkét esetben egy motoros beszélgetett a kislányokkal; arról győzködte őket, hogy menjenek vele, majd molesztálta és magukra hagyta őket.

A malajziai kínai közösség háromezer fontnak megfelelő összeget ajánlott fel annak, aki használható információval rendelkezik a gyilkosról. "Bárki követte el ezt a szörnyűséget, azt el kell távolítani az utcákról" - hangsúlyozta a közösség szóvivője.

Címlapról ajánljuk

Megszólalt a brexit egyik atyja: jól átvertek minket, Zelenszkij egy tök

Saját pártot akar alapítani Dominic Cummings. A volt brexit-ideológus és Boris Johnson exminiszterelnök egykori tanácsadója a konzervatívok várható összeomlásából akar tőkét kovácsolni. Emellett nagyon unortodox véleménye van Ukrajna támogatásáról. Ám nem ő az egyetlen „brexitatya”, aki visszatérne a választásokon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×