eur:
386.7
usd:
357.9
bux:
68947.42
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Kegyelemből akasztotta fel a feleségét

Felakasztotta feleségét a férje ma hajnalban Békéscsabán lakásukban - tudta meg az InfoRádió Virág Zsuzsannától, a Békéscsabai Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. A férj a tettét azzal indokolta, hogy a felesége hosszú ideje nagyon beteg volt.

A mentőszolgálat értesítette a rendőrség ügyeletét arról, hogy a férfi bejelentette: a családi házukban felakasztotta a feleségét - mondta el az InfoRádiónak Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi elmondta: azért akasztotta fel a feleségét, annak hosszan tartó betegsége miatt. A rendőrség a férfi ellen emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - tette hozzá Virág Zsuzsanna.

Az asszony 79, a férfi 88 esztendős. A férfit akkor hallgatják majd ki, ha erre megfelelő állapotban lesz - hangsúlyozta a szóvivő.

Hanganyag: Koncz Anita

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán: váratlan támadás érte a brit kormány Ruanda-tervét

Gálik Zoltán: váratlan támadás érte a brit kormány Ruanda-tervét

Miután úgy tűnt, nyugvópontra jutott a briteknél az úgynevezett Ruanda-terv körüli vita, a múlt héten a Munkáspárt szólalt fel az elképzelés ellen. A Corvinus Egyetem docense a vita okai mellett a többi között arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a kutatások szerint a Munkáspárt jelentős előnnyel rendelkezik a Konzervatív Párttal szemben. Ez a tendencia az 1997-ben, a Tony Blair által elért nagy aranyú győzelemhez hasonlót is előrevetíthet – mondta Gálik Zoltán.

Megszólalt a brexit egyik atyja: jól átvertek minket, Zelenszkij egy tök

Saját pártot akar alapítani Dominic Cummings. A volt brexit-ideológus és Boris Johnson exminiszterelnök egykori tanácsadója a konzervatívok várható összeomlásából akar tőkét kovácsolni. Emellett nagyon unortodox véleménye van Ukrajna támogatásáról. Ám nem ő az egyetlen „brexitatya”, aki visszatérne a választásokon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Alaposan megkeverte a kártyákat Putyin: váratlan húzása évekig tartó háborút vetít előre

Alaposan megkeverte a kártyákat Putyin: váratlan húzása évekig tartó háborút vetít előre

Miután újraválasztották és beiktatták Vlagyimir Putyin orosz elnököt, az alkotmány szerint új kormány kinevezésére kerül sor. Bár a miniszterelnöki pozíciót továbbra is Mihail Misusztyin foglalja el, és a kormány legtöbb tagja a helyén maradt, történt egy fontos váltás, ami különösen az ukrajnai háború szempontjából hozhat jelentősebb változásokat: távozik az eddigi védelmi miniszter, Szergej Sojgu, helyébe pedig a közgazdász végzettségű Andrej Belouszov kerül. Mit jelent ez a csere a háború kilátásait illetően? – az alábbiakban erre a kérdésre keressük a választ.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×