eur:
397.18
usd:
356.58
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Csak zsebpénzt kap a drogos popsztár

Eljött a megszorítások ideje Amy Winehouse számára, a kábítószerfüggő énekesnő édesanyja ugyanis csak heti 300 fontos (mintegy 110 ezer forint) költségvetést engedélyez.

Janis Winehouse annyira aggódik a lányáért, hogy ő kezeli a bevételeit, és csak a heti 300 fontos zsebpénzt adja oda neki. Az anya azt szeretné megelőzni, hogy Amy kábítószereket vegyen.

A First magazinnak adott interjúban Janis Winehouse elmondta azt is, hogy Amyt nem ismeri el többé lányának, mert teljesen megváltozott, kifordult önmagából.

A London északi részén élő gyógyszerész úgy fogalmazott: Amy orosz rulettet játszik, kockára teszi egészségét és tehetségét is.

A popsztár édesanyja hozzátette: tisztában volt vele, hogy lánya rendszeresen fogyaszt marihuánát, a keménydrog-függőségéről azonban egészen Amy közelmúltbeli összeomlásáig nem tudott.

Az énekesnő egyébként hétfő este férjével, Blake Fielder-Civillel együtt Kelly Osbourne debütálását nézte meg a chicagói West Enden. Noha látszólag minden rendben volt rajta, a figyelmes megfigyelőnek feltűnhetett, hogy az egyik kezének középső ujja normális méretének kétszeresére dagadt.

Ez azonban egyáltalán nem zavarta Amít, aki férjével együtt nemrég tért haza a karib-tengeri nyaralásból, és a hírek szerint gyereket szeretnének.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×