eur:
394.56
usd:
354.93
bux:
72768.53
2024. szeptember 18. szerda Diána

A luxushotelben sem bíztak az önpusztító énekesnőben

Mindennap átkutatták a brit sztárénekesnő, Amy Winehosue szállodai szobáját kábítószert keresve, ugyanis a többi vendég furcsa illatokra panaszkodott.

Az önpusztító énekesnő és szintén kábítószerfüggő férje, Blake Fiedler-Civil egy hetet töltött a karib-tengeri St. Lucia szigetének egyik elegáns szállodájában.

A hotel egyik munkatársa szerint a pár előéletének és "hírnevének" ismeretében nem lehet azon csodálkozni, hogy a szálloda vezetősége mindennap átkutatta az énekesnő és férje szobáját drogot keresve.

"Ha kábítószerre bukkantak volna, akkor repülnek a szállodából" - hangsúlyozta a szállodai dolgozó. Hozzátette: nem találtak drogot, de a többi vendég szerint furcsa szag terjengett a szoba környékén.

A nyaraláson készült képeken az látszik, hogy friss tűnyomok vannak az énekesnő karján, vagyis Amy Winehouse változatlanul lövi magát heroinnal.

A pár vasárnap hagyta el az üdülőhelyet, de nem biztos, hogy Londonba tértek vissza, ugyanis az énekesnő az Egyesült Államokba vágyott. Amy Winehouse egyik ismerőse szerint unalmasnak találták a nyaralást, hiányzott nekik a város pezsgése, és azért vehették Amerika felé az irányt, mert ott könnyebben elbújhatnak a nyilvánosság elől.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.24. kedd, 18:00
Fürjes Balázs
a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Bóka János: Magyarország nem fizeti be az uniós bírságot

Bóka János: Magyarország nem fizeti be az uniós bírságot

Tájékoztatta a kormány az Európai Bizottságot, hogy a menekültügyi rendszer kapcsolatos problémák miatt kiszabott bírságot nem fizeti be a magyar kormány – jelentette ki Bóka János EU-ügyekért felelős miniszter az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülése után a Portfolio-nak. A tárcavezető elmondta, hogy így a tételt nem a még befagyasztott kohéziós forrásokból, hanem a folyósítandó támogatásokból vonhatja le Brüsszel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
×
×
×
×