eur:
394.59
usd:
354.86
bux:
0
2024. szeptember 18. szerda Diána

Madeleine szülei: Vége!

A nyomozók után az eltűnt brit kislány szülei is feladták annak reményét, hogy élve előkerül Madeleine McCann. A négyéves lány apja szerint hamarosan végleg visszaköltöznek Nagy-Britanniába Portugáliából.

Minden reményüket elveszítették a Portugáliában eltűnt brit kislány szülei, legalábbis ezt jelzi, hogy végleges hazaköltözésüket tervezik, valamint le akarják zárni a médiakampányt a május 3-án eltűnt Madeleine McCann keresésére.

Gerry McCann kiemelte: a rendőrség nem került közelebb a kislány megtalálásához, hiányzik az áttörés.

A 39 éves férfi hozzátette: elégedetlen a portugál rendőrök munkájával, ugyanis alig kaptak információt a nyomozás állásáról, és ez teljesen eltér a Nagy-Britanniában bevett gyakorlattól.

Madeleine McCann apját különösen az dühíti, hogy a rendőrök nem a szülőket értesítették először arról, hogy halottnak hiszik az eltűnt gyermeket.

Gerry McCann internetes naplójában arról is írt, hogy várhatóan hamarosan végleg hazaköltöznek Nagy-Britanniába Portugáliából.

A 116 napja eltűnt kislány apja hangsúlyozta, hogy meg akarják szüntetni a jelentős médiakampányt is.

"Már nem érzem szükségesnek, hogy Madeleine képe minden műsorban benne legyen" - emelte ki a férfi.

"Már nem tudjuk fenntartani az érdeklődésnek a szükséges szintjét. Azt hittük a feleségemmel, hogy a média figyelme egy-két hét alatt elhal, ám végül nem ez történt" - tette hozzá.

Egy portugál lap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta a múlt héten, hogy a hatóság szerint saját szülei végeztek véletlenül Madeleine McCann-nel.

A rendőrök figyelmeztették a szülőket, hogy egyelőre ne hagyják el az országot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×