eur:
394.59
usd:
354.88
bux:
0
2024. szeptember 18. szerda Diána

"Látod, drágám, ezt veszítheted!" - az énekesnő szexi képei

Kylie Minogue újabb trükköt vetett be, hogy provokálja párját, Olivier Martinezt: a nemrég rákkezelésen átesett énekes bombanőként robbant be a londoni éjszakába.

A 39 éves ausztrál szőkeség és a 41 éves francia színész tavasszal közleményben tudatta, hogy békésen válnak el útjaik, és hangsúlyozták: semmi nem igaz azokból a hírekből, amelyeket a sajtó a férfi félrelépéseiből írt.

Később azonban kibékültek, ám a díva ultimátumot adott párjának: a férfi három hónapot kapott arra, hogy megkérje a kezét, különben ismét szakítani fognak.

A díva 2005-ben kénytelen volt elhalasztani Showgirl című turnéját, miután rákot diagnosztizáltak nála. Gyógyulása után, novemberben kezdte meg koncertkörútját Ausztráliában.

A fotók tanúsága szerint azonban a sztár ismét önmaga. Miközben párja Franciaországban volt, Kylie-r nemrég egy elegáns londoni étteremben látták vadonat új göndör frizurával, és egy olyan rövid ruhácskában, amelyet szinte vonzza a férfiszemeket.

Emellé kiegészítőnak az arany színű Yves Saint Laurent táskájához tökéletesen illeszkedő tűhegyes sarkú topánkát viselt.

Ha ön is látni akarja a sztárt, kattintson ide.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×