eur:
394.6
usd:
354.87
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Két napig bírta az elvonókúrát , aztán újra buliba indult az önpusztító világsztár - képekkel

Otthagyta 48 óra után az elvonókúrát Amy Winehouse. Az énekesnőt helikopter szállította orvosi vizsgálatra, a londoni kórházból azonban nem tér vissza a klinikára: a férjével előbb sebészeti magánrendelőbe, majd bulizni indultak.

Amy Winehouse-nak agyi CT-vizsgálaton kellett átesnie. A vizsgálatot ugyanabban a nyugat-londoni kórházban végezték el, ahol a színésznőt a múlt héten ápolták, amikor összeesett; akkor kábítószer-túladagolás és alkoholmérgezés miatt kezelték.

A vizsgálat célja az volt, hogy kiderítsék: nincs-e epilepsziája a 23 éves énekesnőnek.

Amy azonban nem tért vissza azonnal az elvonókúrára, amelyre a férjével, Blake Fielder-Civillel együtt vonult be a hétvégén. Korábban arról érkeztek hírek, hogy a botrányos életet élő pár az Egyesült Államokba utazott, most azonban kiderült, hogy egy essexi klinikán próbálták őket leszoktatni a kábítószerről és az alkoholról.

A klinikán állítólag hatalmas vita tört ki Blake és a család többi tagja között. Amy édesapja és barátai megpróbálnák távol tartani az énekesnőt a férjétől, mert attól tartanak, hogy a férfi lebeszéli őt az elvonókúra folytatásáról. Amy édesapja állítólag azt is fontolgatja, hogy a bíróságtól kér távolságtartási határozatot Blake-kel szemben.

A 25 éves férj a hírek szerint azt akarja, hogy Amy hazatérjen - és a jelek szerint az első csatát megnyerte. A pár ugyanis helikopterrel elhagyta a Causeway klinikát, és hazarepült camdeni otthonába.

A tervek szerint pedig az énekesnő hetekig maradt volna a klinikán. Amikor bevonult az elvonókúrára, a család fellélegzett, hogy sikerül megmenteni az önpusztító Amy életét. Az énekesnő azonban csak a férjére hallgat - Blake pedig még arra is rábeszélte, hogy menjenek el bulizni a barátaikkal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×