eur:
394.53
usd:
354.34
bux:
72711.44
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Megrázó vallomás a tönkrement sztártól: "Az öngyilkosság határán vagyok"

Amy Winehouse bevallotta: az öngyilkosság határán van, de nem hajlandó az elvonókúrára. Erről maga a sztár beszélt, miután kiderült: kis híján belehalt a heroin-túladagolásba.

Hírek szerint Amy Winehouse a heroin túladagolása miatt került életveszélybe. Az énekesnő három napig folyamatosan kábítószerezett és ivott, majd összeesett.

Miután kiengedték a kórházból, bezárkózott egy négycsillagos szálloda szobájába. Állítólag nem képes egy falatot sem lenyelni, és folyamatosan hány.

Összeomlása után bevallotta az édesanyjának, hogy már a halálra készül. "Elmondta neki, hogy gyakran gondol az öngyilkosságra, és tudja, hogy fiatalon fog meghalni" - árulta el a család egyik neve elhallgatását kérő barátja.

Az édesanyja és a család többi tagja beszélte rá az énekesnőt, hogy zárkózzon be a szállodába, és próbáljon meg kitisztulni. Abban bíznak, hogy Amy rájön, mit tesz magával, és hajlandó lesz elvonókúrára menni.

Egyelőre azonban erről hallani sem akar. "Még nem jött rá, milyen közel jár a halálhoz. Nagyon beteg, és fizikailag és lelkileg is rettenetes állapotban van" - tette hozzá az ismerős.

Címlapról ajánljuk

Már áll a mobilgát Szentendrén, ahol pénteken 7 és fél méternél tetőzhet a Duna

A hét elején 300 ezer homokzsák érkezett a Pest vármegyei városba, ahol önkéntesek jelentkezését várják a szükséges árvízvédelmi munkák elvégzésére. Hétszáz centiméter feletti vízállás esetén több utca is víz alá kerülhet Szentendrén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×