eur:
394.24
usd:
353.88
bux:
72878.7
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Új külsővel tér vissza Hollywoodba a színésznő - nézze meg, ráismerne-e?

Gwyneth Paltrow egy ideje távol tartotta magát Hollywoodtól, hogy minden idejét két gyermeke nevelésére fordítsa. Az "Istennő" most visszatér - és rá sem lehet ismerni.

Az Oscar-díjas színésznő hollywoodi visszatérését a W című amerikai magazin címlapján harangozta be - valódi "istennőt" faragva Gwyneth Paltrow-ból.

A színésznő csak kisebb szerepeket vállalt, mióta kislánya, Apple három éve megszületett. Egy éve egy újabb gyerekkel, Mosesszel gyarapodott a család.

A 34 éves Gwyneth most ismét főszerepet vállalt el az Iron Man-ben; aRobert Downey Jr. alakította szuperhős barátnőjét játssza. "Régen játszottam már főszerepet, ezért nagyon izgatott vagyok. Robert felhívott és megkérdezte, nem akarok-e szerepelni egy olyan filmben, aminek sikerszaga van" - számolt be a lapnak a színésznő.

A sztár, aki még nem gyógyult meg teljesen térdsérüléséből, a családot sem akarja elhanyagolni, és nem zárta ki, hogy férjével, a Chris Martinnal újabb gyereket vállalnak majd.

"A férjem szeretne örökbe is fogadni gyereket, s bár még nem döntöttünk, én minden megoldásra nyitott vagyok" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Forradalom a pénzügyekben: az AI most tanul számolni, hamarosan a robotok felülmúlják az embereket

Forradalom a pénzügyekben: az AI most tanul számolni, hamarosan a robotok felülmúlják az embereket

A nyelvi modellek most számolni tanulnak, ennek éljük jelenleg a forradalmát.  Ugyan a chatelő robotok a banki rendszerekben még buták, de pár év múlva felülmúlhatják az emberi tanácsadókat, ez meghozhatja a bizalmat is feléjük. A klasszikus befektetési alapok hosszú távon átalakulnak, a személyes tanácsadás pedig a leggazdagabbak luxusa lesz, ám mindeközben olyan befektetési tanácsok lesznek elérhetők az átlagember számárais , amelyre eddig nem volt lehetőség. A jövő pénzügyeiről és az AI ebben betöltött szerepéről volt szó a Portfolio Future of Finance rendezvényének első szekciójában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×