eur:
394.24
usd:
353.88
bux:
72878.7
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Saját magát kasztrálta az építési vállalkozó

Nem akart két évet várni a nemváltoztató műtétre egy kétgyermekes angol családapa, ezért saját magát kasztrálta. Howard Shelley az internetről leste el a fogásokat.

A 42 éves építési vállalkozó talált egy honlapot, ahol lépésről-lépésre leírták, hogyan kell elvégezni a kasztrációt odahaza, majd megvárta, hogy a felesége elmenjen otthonról, kezébe vette a konyhakést, és bezárkózott a WC-be.

Amikor végzett a "műtéttel", fogta a levágott testrészeit, belecsavarta őket egy rongyba, és a szemetesbe dobta.

Ezután autóba ült, nyolc kilométert vezetett a háziorvosához, elmagyarázta neki, mit tett, majd összepakolt, és bevonult a legközelebbi kórházba. Szinte hihetetlen, de három nappal később már ismét dolgozott.

A saját magát már Hollinak nevező Howard Shelley elmondta: a művelet nagyon fájdalmas volt, de óriási lépést tett a nővé válás felé, amikor levágta a férfiasságát.

"Az a fajta ember vagyok, aki ha a fejébe vesz valamit, akkor minél előbb meg akarja csinálni. Nem akartam többé férfi lenni, ezért cselekedtem" - fogalmazott az építész.

"A legrosszabb az volt, amikor össze kellett szednem az erőmet az első vágáshoz. Az egész hat percig tartott, borzasztóan fájdalmas volt, de tudtam, hogy nem állhatok meg félúton" - tette hozzá.

Howard Shelley most egy thaiföldi műtétre gyűjt, hogy nőies mellei és csípője legyen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Forradalom a pénzügyekben: az AI most tanul számolni, hamarosan a robotok felülmúlják az embereket

Forradalom a pénzügyekben: az AI most tanul számolni, hamarosan a robotok felülmúlják az embereket

A nyelvi modellek most számolni tanulnak, ennek éljük jelenleg a forradalmát.  Ugyan a chatelő robotok a banki rendszerekben még buták, de pár év múlva felülmúlhatják az emberi tanácsadókat, ez meghozhatja a bizalmat is feléjük. A klasszikus befektetési alapok hosszú távon átalakulnak, a személyes tanácsadás pedig a leggazdagabbak luxusa lesz, ám mindeközben olyan befektetési tanácsok lesznek elérhetők az átlagember számárais , amelyre eddig nem volt lehetőség. A jövő pénzügyeiről és az AI ebben betöltött szerepéről volt szó a Portfolio Future of Finance rendezvényének első szekciójában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×