eur:
394.5
usd:
354.64
bux:
0
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Egy repülőjegy miatt veszítheti el fiát Madonna

Meghiúsulhat Madonna örökbefogadási kísérlete: az énekesnő egy malawi kisfiút szeretne magához venni, egyelőre azonban csak ideiglenesen adoptálhatta a gyereket. A fiú fejlődését és beilleszkedését vizsgáló hivatalnokot elfogultsággal vádolja az egyik miniszter.

Egy repülőjegyen múlhat, hogy Madonna esetleg nem adoptálhatja végleg David Bandát, a 23 hónapos malawi kisfiút; az ország családügyi minisztere ugyanis úgy véli: a gyerek beilleszkedését vizsgáló Penstone Kilembe számára személyes üggyé vált a kérdés, így pedig nem tud pártatlanul dönteni.

A miniszter, Kate Kainja megtiltotta a férfinak - aki a malawi gyermekjóléti szolgálat vezetője -, hogy visszatérjen Londonba, miután a hírek szerint maga Madonna vette neki az utazáshoz szükséges repülőjegyet. Az énekesnő állítólag pénzt is adott a férfinak.

"Már felvettük a kapcsolatot Madonnával és közöltük, hogy más megy felmérni az ügyét, mert úgy érezzük, hogy az Kilembe úr számára személyessé vált" - mondta a miniszter az egyik malawi lapnak.

Oda a döntő szó

Ez rendkívül kínos lehet Madonna számára: lehetséges ugyanis, hogy emiatt meg is hiúsul az örökbefogadási kísérlet, és a kisfiút, aki tavaly október óta lakik az énekesnő családjával, visszaküldik szegénységben élő szüleihez.

Penstone Kilembét a helyi fellebbviteli bíróság kérte fel arra, hogy ellenőrizze a kisfiú fejlődését és beilleszkedését az új környezetbe. Az ő szava lett volna a döntő abban, hogy Madonna és férje, Guy Ritchie végleg adoptálhatja-e a kisfiút.

Több oldalról támadják

A férfinak a 18 hónapos, ideiglenes örökbefogadási időszak alatt többször is meg kellett volna látogatnia David Bandát, egy alkalommal a találkozó azért maradt el, mert Penstone Kilembének nem volt pénze kifizetni az útiköltséget. Valószínű, hogy éppen ezért kapott pénzt és repülőjegyet az énekesnőtől.

Nemcsak a családügyi miniszter kirohanása nehezíti Madonna helyzetét: korábban már egy jogászcsoport is nehezményezte, hogy a malawi kormány engedélyt adott David Banda ideiglenes kiadásába, hiszen az ország törvényei szerint külföldre nem lehet gyerekeket örökbe adni.

Címlapról ajánljuk
Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

A nyugati szövetségesek és Ukrajna az amerikai ATACMS és a brit Storm Shadow rakéták használatával újabb vörös vonalat léphetnek át, ami valószínűleg megvalósul, csak az időzítés kérdéses – mondta az InfoRádióban az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója. A biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, van-e realitása annak, hogy az oroszok válaszcsapásként nukleáris fegyverekhez nyúlnak.

"Debütál" a nagymarosi mobilgát - képek

Soha nem használták még, 2 és fél kilométeren hivatott védeni a települést a Dunakanyarban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×