eur:
394.47
usd:
354.59
bux:
0
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Békésnek tűnt, mégis letépte a gyerek fél arcát

Több mint hatvan öltéssel varrták vissza a bőrt annak a brit kislánynak az arcára, akit egy Staffordshire bull terrier támadott meg egy kocsma udvarán.

Csúnyán megtépte Kira Neal arcát egy Staffordshire bull terrier. A kislány egy vendéglő udvarán játszadozott, míg édesanyja és barátai ebédeltek, amikor a kutya - nem tudni, miért - megtámadta.

"Emlékszem, a kutya az egyik percben kedves volt, aztán teljesen megváltozott. Nem is értettem, mi történt. Olyan volt, mint derült égből a villámcsapás" - mondta a 22 hónapos kislány édesanyja.

Sam Hallowes hozzátette: reméli, hogy a kutyát elaltatják, gazdáját pedig eltiltják az állattartástól.

Alig néhány milliméteren múlt, hogy a kislány szeme megmaradt, az orvosok - akik több mint 60 öltéssel varrták vissza a gyerek arcbőrét - szerint ugyanakkor később alig látszik majd a seb.

"Körülbelül 60 öltés van az orra és az ajkai körül egészen fel a szeméig. Borzalmas volt ránézni, olyan, mintha egy horrorfilmből lépett volna elő" - mondta a gyerek apja, aki nem volt ott az esetnél.

A kutya gazdája a támadás után kivezette az állatot a kocsijához, majd sírva fakadt, és azt hajtogatta: nem hiszi el, ami történt. Õt, és a bull terriert is a rendőrök vitték el, akik bejelentették: vizsgálják, vajon miért ugrott neki a kutya a kis Kirának.

Arról is később döntenek csak, hogy mi lesz az állat sorsa.

Címlapról ajánljuk
Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

A nyugati szövetségesek és Ukrajna az amerikai ATACMS és a brit Storm Shadow rakéták használatával újabb vörös vonalat léphetnek át, ami valószínűleg megvalósul, csak az időzítés kérdéses – mondta az InfoRádióban az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója. A biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, van-e realitása annak, hogy az oroszok válaszcsapásként nukleáris fegyverekhez nyúlnak.

"Debütál" a nagymarosi mobilgát - képek

Soha nem használták még, 2 és fél kilométeren hivatott védeni a települést a Dunakanyarban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×