eur:
394.11
usd:
354.42
bux:
72750.5
2024. szeptember 16. hétfő Edit

A nők ízlése soha nem változik? - képekkel

Vannak nők, akiknek az ízlése soha nem változik! Eddig csak Boris Beckerről tudtuk, hogy kizárólag olyan nőkkel jár, akik hasonlítanak a feleségére - most az asszony is bebizonyította, hogy a vörös az állandó kedvence.

Barbara Feltus új barátja feltűnően hasonlít az egykori tenisz fenoménra: Lapo Elkann, az Agnelli és a Fiat vagyon örököse ugyanolyan vörös bőrű, mint Boris Becker, és még az arcberendezésük is szinte azonos. Ráadásul a férfi is imádja a sildes sapkát - akárcsak Wimbledon egykori bajnoka.

A párt New York-ban fényképezték le, ahol először vásárolgattak egy kicsit, majd elköltöttek együtt egy romantikus vacsorát. Korábban egy berlini divatbemutatón jelentek meg együtt.

Becker nyolc évig tartó házassága akkor bomlott fel Barbarával, amikor kiderült egy futó "románca" az egyik londoni étterem pincérnőjével. Ami a múltat illeti, Elkann számára sem ismeretlen a botrány; két éve egész Olaszország arról beszélt, hogy az örököst két transz-szexuális brazil prostituált lakásában találták meg. Kis híján belehalt a kábítószer-túladagolásba.

Kiderült, hogy rendszeresen fogyaszt potenciálisan halálos drog-koktélt, amelybe kokaint, heroint és alkoholt kever.

Címlapról ajánljuk
Fecsketragédia: a magyarországi madarak tízezrei is elpusztulhatnak a hidegben

Fecsketragédia: a magyarországi madarak tízezrei is elpusztulhatnak a hidegben

A hideg, csapadékos idő beköszöntétől számított második nap második felében vagy a harmadik napon már képtelenek repülni a fecskék, mert a táplálékukat jelentő repülő rovarok eltűnnek – mondta az InfoRádióban a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szóvivője. Orbán Zoltán azt tanácsolja, hogy legömbölyített végű csipesz segítségével leforrázott lisztkukaccal vagy nedves macskatáppal etessük meg a bajbajutott madarakat.

Magyarország aktiválta a válságelhárítási mechanizmust

Magyarország az Európai Unió (EU) Tanácsa soros elnökeként hétfőn aktiválta az uniós integrált válságelhárítási mechanizmust - jelentette be hétfőn Facebook oldalán az európai uniós ügyekért felelős miniszter. Bóka János tájékoztatása szerint ez lehetővé teszi, hogy a rendkívüli időjárási és árvízhelyzettel különösen súlyosan érintett közép-európai tagállamok koordinálják a védekezési feladatokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×