eur:
394.33
usd:
355.63
bux:
73003.59
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Kétszer lőtték főbe számszeríjjal, mégis túlélte - képekkel!

Két nyílvessző fúródott a fejébe, de túlélte a kegyetlen gazemberek brutális támadását egy keverék kutya Nagy-Britanniában. Beau-n kétórás műtétet hajtottak végre, de már elhagyhatta az állatorvosi klinika intenzív osztályát.

A rendőrség vitte be a keverék szukát a dewsbury állatklinikára. Az állatra a járókelők találtak rá egy szomszédos település parkjában, ők hívták ki a rendőröket.

A klinikai munkatársai valóságos sokkot kaptak, amikor meglátták az állat rettenetes sérüléseit. Az orvosok szerint két gazember közvetlen közelről egyszerre lőtt rá a szerencsétlen állatra számszeríjjal - a nyílvesszők ugyanis különböző irányból fúródtak Beau fejébe.

"Soha nem találkoztam még ilyen brutalitással" - fakadt ki Steve Dixon állatorvos, aki szerint a borzalmas kínok ellenére, amelyeket ki kell állnia, Beau nagyon nyugodtan és bátran viselkedik.

Dixon szerint a kutyának hihetetlen szerencséje volt, hogy a nyílvesszők elkerülték az agyának minden fontos központját, bár az egyik 10-13 centire belefúródott a koponyájába.

A nyílvesszők szerencsére különlegesek, így a rendőrség remélhetőleg meg tudja találni a tetteseket. A rendőrök felhívást tettek közzé, amely szerint várják mindenki segítségét, aki látta a szörnyűséget, vagy felismeri a nyílvesszőket

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×