eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Kacsa volt Vilmos herceg és Kate szakítása?

Mindössze négy napra szakított Vilmos herceg és barátnője, Kate Middleton, azóta is folyamatosan találkoznak titokban. "Imádják egymást" - derítette ki a lap.

Április közepén szakított egymással Vilmos herceg és Kate Middleton, de egyik barátjuk szerint mindössze négy napig bírták egymás nélkül, és azóta is állandóan találkozgatnak titokban. Azért nem mutatkoztak együtt a közelmúltig, hogy nyugodtan, a fotósok és a közvélemény tudta nélkül szerethessék egymást - állítja egyik jól értesült forrás.

"Vilmos és Kate valóban összeveszett, de az egész csak néhány napig tartott" - állítja egy neve elhallgatását kérő forrás, aki a lépést azzal magyarázta, hogy már egész Nagy-Britannia arra várt: melyik napon jelenti be a trónörökös fia az eljegyzését Kate-tel.

"Mindketten jó lehetőséget láttak a szakítás nyilvánosságra kerülését arra, hogy megszabaduljanak a rájuk nehezedő nyomástól. De azt is tudták, hogy egy darabig nem jelenhetnek meg újra együtt - ezért titokban tartották a békülést" - tette hozzá az informátor.

Azóta titokban találkozgatnak a barátaik lakásában - "és nagyon élvezik a titkolózást".

Az ismeretlen forrás szerint nyolc olyan közös barátjuk van, akikben mindketten abszolút megbíznak. "Õk mindnyájan tudták, mi folyik, és segítettek megőrizni a titkot. Vilmos és Kate soha senkit nem akart becsapni, sem szenzációt kelteni" - tette hozzá.

A pár a múlt héten jelent meg ismét együtt a nyilvánosság előtt; csókolóztak, majd együtt tűntek el Vilmos herceg szállásán.

"Vilmos és Kate imádják egymást. Nem hiszem, hogy még egyszer szakítanának" - állítja a forrás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×