eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Vérfagyasztó: a kislánya előtt mészárolta le a nőt az élettársa

"Miért szurkálod az anyukámat?" - sikított a tízéves kislány, amikor látta, hogy édesanyját megtámadta az élettársa. A gyilkosság borzalmas hangjait a segélyhívó operátora rögzítette. A felvételeket kedden játszották le a bristoli bíróságon.

Az 54 éves Christopher Jones hat kést használt a támadás során, amelyekkel 145 szúrt és vágott sebet ejtett barátnője, a 42 éves Sharon Blair koponyáján, arcán, törzsén és kezein. A konyhakések közül több elgörbült vagy eltörött.

A nőtt a felismerhetetlenségig torzította az arcát ért 80 szúrás: a férfi egyszerűen levagdalta a bőrt barátnője arcáról, majd otthagyta vérbe fagyva a konyha padlóján, torkában az egyik késsel.

Mindent rögzítettek

A támadást az áldozat tízéves kislánya is végignézte, akinek még volt annyi lélekjelenléte, hogy tárcsázza 999-es segélyhívó számot, ahhoz azonban már nem maradt türelme, hogy megvárja, amíg egy operátorhoz kapcsolják.

A kagylót azonban nem tette le gyerek, ezért a vonal másik végén ülő diszpécser végighallgatta a gyilkosság zajait: a nő sikolyait, a kislány sírását és a gyilkos kiáltásait.

A támadás vérfagyasztó hangjaira a szomszéd is felfigyelt: ő látta meg a kislányt, aki addigra már az utcán állt vérfoltos pizsamában, és hatéves ikertestvéreit szólongatta a gyerekszoba ablakán keresztül.

A gyilkos nyitott ajtót

Egy, az utcában lakó férfi is épp akkor tért haza, ő hozta ki a másik két kicsit a házból. Kopogtatására a gyilkos nyitott ajtót: vértől csöpögő trikóban és alsónadrágban állt meg a küszöbön, és nyugodt hangon annyit mondott: "Halott. Jobb, ha hívják a rendőrséget."

A férfi azt közölte a tavaly júliusban történt gyilkosság helyszínére kiérkező rendőrökkel, hogy önvédelemből szúrt, mert barátnője, a 42 éves Sharon Blair rátámadott.

"Õ támadott meg, megvágta a fejemet. Megittunk egy üveg bort, és ő mindig agresszív lett, ha iszogatott" - idézte vissza az alkoholtól bűzlő férfi tavaly nyáron elhangzott szavait a tárgyaláson az egyik rendőr.

A nyomozás során kiderült: Christopher Jones valóban ittas volt, élettársa vérében azonban nem találtak alkoholt. A tárgyalás folytatódik.

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×