eur:
395.35
usd:
357.43
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Gyilkosok és kábítószeresek fenik a fogukat az örökösnőre

Gyilkosok, csalók és kábítószer kereskedők várják Paris Hiltont, aki bevonult a börtönbe, hogy letöltse 23 napos büntetését. A szállodalánc-örököst a "különlegesek" közé helyezték.

A "különlegesek" között ül a háromgyerekes Carla Fortier, akit kábítószer kereskedelem miatt ítéltek 19 éves büntetésre. A nő visszaeső bűnöző, három fia közül kettő is a rács mögött született.

A másik cellában raboskodik a 28 éves Debby Saravia, akit azzal vádolnak, hogy bántalmazta ötéves lányát; akit az élettársa megerőszakolt és meggyilkolt. Debby még ítéletre vár.

A 26 éves Rebecca Hardingot pedig gyújtogatással és holttestek megcsonkításával vádolják.

A rabtársak előre megüzenték Paris-nek, hogy nem sok jóra számíthat. Nem tetszik nekik, hogy az örökösnő kiemelt elbírálást kap. Õrá haragszanak azért is, mert az egyébként is zsúfolt börtönben még kisebb helyre szorítják a rabokat.

"Azt tanácsolom neki, mihelyt belép a kapun, fogja be a száját, és nagyon kicsire húzza össze magát" - nyilatkozta egy rab, aki szombaton szabadult.

Címlapról ajánljuk

HÖOK: felül kell vizsgálni a mostani kollégiumi rendszert

Szükség van Budapesten a korábban tervezett Diákvárosra - ezt az álláspontot képviseli továbbra is a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, amely a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szervezetével együtt folytat konzultációt a Kulturális és Innovációs Minisztériummal. A HÖOK egy-két hónapon belül fejezi be friss kutatását a kollégiumi férőhelyek számáról és minőségéről, de Budai Marcell szerint néhány következtetés már most borítékolható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×