eur:
396.49
usd:
359.73
bux:
72309.32
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Törzsvendégekkel kocsmázott Victoria Beckham

Húgával és két cimborájával ünnepelte meg Victoria Beckham, hogy férje visszatért az angol válogatottba. Áramszünet miatt el kellett küldeni a kocsmából a vendégeket, de a focista felesége és a társasága maradhatott.

"Annyira örülök, hogy David visszatért a válogatottba - nagy dolog ez az egész család számára. David nagyon boldog, így mi is azok vagyunk" - lelkendezett Victoria Beckham a Sun újságírójának.

A 33 éves énekesnő egy pohár spanyol borra tért be a kocsmába a húgával és két cimborájával, akiknek ez a törzshelye. Ez volt a szerencséjük, áramszünet miatt ugyanis el kellett küldeni a vendégeket, csak a rendszeresen visszatérőknek engedték, hogy gyertya mellett iszogassanak.

Victoria végül a hátsó ajtón távozott, ahol a sofőrje várta.

Címlapról ajánljuk

A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó

A hétközi kormányülést követően Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő válaszol újságírói kérdésekre is. Szó volt a magyar kormány válaszáról az EU bírósága által kiszabott büntetés ügyében, a hírekben szereplő kormányátalakításról, a határon túli választókerületek ügyéről, Magyar Péterről és az ukrajnai békétől lévő távolságról is..
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×