eur:
396.49
usd:
359.73
bux:
72309.32
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Meddig lehet halogatni egy esküvőt? 50 évig!

Csaknem fél évszázados együttéléssel, 9 gyermekkel, 22 unokával és 25 dédunokával a hátuk mögött, Nagy-Britanniában egy pár úgy döntött: itt az ideje, hogy összeházasodjanak.

A 73 éves Hilda Clark és a 83 éves Ted Towle elérkezettnek látta az időt arra, hogy hivatalosság tegyék kapcsolatukat. És hogy ezt eddig miért nem tették meg? Azért, mert Hilda eddig mindig nemet mondott a lánykérésre.

A pár 1958-ban találkozott. Hilda akkor már túl volt egy váláson, és egyedül nevelte két gyermekét. A nő úgy gondolta, számára épp elég volt egy válást átélni, ezért nem akart "gyorsan" beleugrani egy újabb házasságba.

Negyvenkilenc évnyi együttélés után azonban kezébe vette az irányítást, és maga kérte meg a párját, hogy legyen a férje. Ted pedig azonnal igent mondott.

A férfinak sem ez az első házassága. Az első felesége agyvérzésben halt meg, miután megszülte negyedik gyermeküket. Emlékei szerint két évnyi együttlét után kérte meg Hilda kezét, az asszony azonban igen megijedt ettől. Mégis együtt maradtak, és három közös gyermekük született.

Címlapról ajánljuk

A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó

A hétközi kormányülést követően Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő válaszol újságírói kérdésekre is. Szó volt a magyar kormány válaszáról az EU bírósága által kiszabott büntetés ügyében, a hírekben szereplő kormányátalakításról, a határon túli választókerületek ügyéről, Magyar Péterről és az ukrajnai békétől lévő távolságról is..
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×