eur:
396.1
usd:
359.52
bux:
71885.64
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Paris Hilton döbbenetes átváltozása - képpel

Most már biztosnak tűnik, hogy taktikát váltott a börtönnel fenyegett Paris Hilton. A Hilton-lánc örökösnője ugyanis - kihasználva a bulvársajtó érdeklődését - az elmúlt napokban rendszeresen a szende kislány szerepét alakította.

A legfrissebb képek tanúsága szerint Paris Hilton fehér ruhában, kezét imára kulcsolva hagyta el az egyik Beverly Hills-i templomot testvérével, Nicky-vel.

Ha kíváncsi az ájtatos Paris Hiltonra, kattintson ide!

A Hilton-lánc egyik örökösének átváltozása természetesen aligha valamilyen lelki folyamat része - sokkal valószínűbbnek tűnik az a magyarázat, hogy vészesen közelgő, 45 napos börtönbüntetése előtt így próbál meg az utolsó szalmaszálba kapaszkodni a korábban elsősorban botrányairól ismert híresség.

Paris Hiltont azért ítélték letöltendő börtönbüntetésre, mert annak ellenére volán mögé ült, hogy korábban ittas vezetés miatt felfüggesztették jogosítványát.

A múltat végképp eltörölni?

Más kérdés, hogy pár hetes kampánnyal (Paris Hiltonnak június 5-én kell börtönbe vonulnia) eltörölhető-e az évek hosszú során féktelen bulizásokkal, kicsapongásokkal és botrányokkal felépített rosszlány-imidzs?

A jelek szerint nem. Az interneten ugyanis egyszerre két petíció is kering Paris Hilton ügyében. Az egyik aláírói azt szeretnék, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia. Ezt a kérvényt eddig 25 ezren írták alá.

A másikat - amely értelemszerűen bebörtönzése mellett foglal állást - viszont 60 ezren. Egyszóval Paris Hiltont a közvélemény nagyobbik része alighanem szívesebben látná rács mögött.

Címlapról ajánljuk

Magyarics Tamás az elnökjelölti vitáról: Trump szokatlanul visszafogott volt, Harris végre megmutathatta magát

A vita nem dönti el a Kamala Harris és Donald Trump közötti versenyt, bár az első kommentárok szerint az alelnök jobban szerepelt, mint riválisa – mondta az InfoRádióban az ELTE emeritus professzora, aki szerint, ha lesz újabb vita, akkor ott majd kiegyensúlyozottabb lehet a műsorvezetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×