eur:
396.49
usd:
360.11
bux:
71754.33
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Interneten keres barátokat Diana hercegnő fia

Az interneten keres barátokat Vilmos herceg. A brit trónörökös idősebbik fia a Facebook oldalára jelentkezett fel, és máris 44 levelezőpartnerre akadt. A herceg nem tagadja kilétét: William Wales néven jelentkezett az oldalra, amelyre feltette a fényképét is - igaz, napszemüvegben és sísapkában, de így is azonnal felismerhető.

Vilmos barátainak listáját Alexandra, a kegyvesztett egykori konzervatív képviselő Jonathan Aitken lánya vezeti, de a 44-es listán megtalálható a herceg sok egykori egyetemista társa, akik nem akarják elveszíteni vele a kapcsolatot.

Közéjük tartozik Fergus Boyd, a herceg egykori évfolyamtársa és közeli barátja, aki nemcsak Vilmossal, hanem annak egykori szerelmével, Kate Middletonnal is jóban volt.

Főleg volt iskolatársnői újították fel a kapcsolatot a herceggel, aki ismét partiképes, miután szakított a barátnőjével.

Vilmos egyébként nem az első brit királyi sarj, aki az interneten barátkozik; 17 éves unokahúga, Eugenie hercegnő - András herceg és Sarah Ferguson kisebbik lánya - a MySpace oldalán levelezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×