eur:
397.38
usd:
360.28
bux:
72123.85
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Nem beteg, csak keveset eszik a világsztár felesége

Már nincsenek étkezési zavarai, csupán komolyan odafigyel arra, mit eszik - állítja Victoria Beckham. Az egykori spice girl azért hagyott fel a vegetariánizmussal, mert mindenképpen gyereket akart.

Irigyelt karcsúságáról nyilatkozott Victoria Beckham az egyik brit magazinnak. Az egykori Posh Spice szerint szó sincs arról, hogy táplálkozási problémái lennének, csupán odafigyel arra, hogy mit és mennyit eszik.

David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitányának neje elmondása szerint még a kilencvenes évek közepén kezdett diétázni.

"Állandóan azzal foglalkoztam, hogy nézek ki. Amikor belenéztem a tükörbe, megvizsgáltam, hogy mekkora a fenekem, és hogy kisebb lett-e a tokám" - emlékezett vissza a sztár.

"Zöldségeken kezdtem élni, semmi mást nem ettem. Nekem sosem tűnt fel, hogy ez étkezési zavar" - tette hozzá Victoria Beckham.

Valamivel később az énekesnőnél policisztás petefészek-szindrómát (PCOS) diagnosztizáltak, ez pedig változást hozott az életében.

"Azután többet kezdtem enni, a baj azonban már megtörtént. Eztán is csak zöldségeket, csirkét, gyümölcsöt és halat ettem" - mondta.

"Kikészített, hogy ismét rendes ételeket kellett ennem, amikor azokról nagyon rég leszoktam" - fűzte hozzá a volt Posh Spice.

Victoria Beckham azt állítja, most már jobb a "kapcsolata" az ételekkel, de még mindig komolyan odafigyel arra, hogy mit eszik.

"Szabályozom, hogy mennyit eszem, de azt hiszem, nagy különbség van aközött, ha valakinek táplálkozási problémái vannak, vagy ha kontrollálja, hogy mennyit eszik" - jelentette ki a sztár.

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×