eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Szíven szúrtak egy magyar kamionost

Egy ember meghalt, amikor magyar kamionosok összeverekedtek az olaszországi Ventimiglia közelében egy parkolóban. Az áldozatot szíven szúrták.

A 43 éves tettes - akit a gyilkosság helyszínétől néhány méterre, még késsel a kezében vettek őrizetbe szándékos emberölés és súlyos testi sértés gyanújával - eddig ismeretlen okból szúrt le egy 35 éves sofőrt. Két másik magyar férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Valamennyien Ventimiglia olasz-francia határváros mellett várakoztak, miután Franciaországban szombat 22 órától tilos a kamionforgalom. A rendőrségi jelentések szerint Spanyolországba tartottak.

A hatóságok megállapították, hogy mind a négyen részegek voltak, ami összefügghetett azzal, hogy az áldozatnak vasárnap lett volna a születésnapja.

Az azonban mindeddig nem derült ki, hogy mi váltotta ki a tragédiába torkolló szóváltást, amelynek végén egyikük egy több mint 20 centiméteres pengéjű késsel szíven szúrta társát.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×